WIHA

Xiaomi Wiha

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

115,00 lei

Xiaomi își surprinde în continuare publicul cu produsele de calitate lansate care depășesc barierele tehnologice. Gigantul asiatic depune eforturi pentu a crea produse din diverse categorii, un exemplu în acest sens este Xiaomi Wiha, un set de 26 șurubelnițe de înaltă precizie, cu un design și o mărime perfecte pentru a fi transportate cu ușurință.

Funcțiile îndeplinite de Xiaomi Wiha

Acest set este perfect pentru cei cărora le place să meșterească și să își repare singuri dispozitivele și aparatele din casă, în loc să apeleze la un service. Astfel, cu această șurubelniță cu multe capete interschimbabile se pot repara calculatoare, laptopuri, telefoane mobile, ceasuri, drone, camere foto și alte obiecte care conțin șuruburi de orice mărime.

Un design bine gândit

Înainte de a prezenta caracteristicile tehnice ale acestui produs, trebuie menționat faptul că Xiaomi Wiha este  ușor de folosit și nu ocupă mult spațiu. Setul este compus dintr-o șurubelniță cu mai multe capete interschimbabile perfecte pentru mici reparații. Setul este ambalat într-o cutie de aluminu care permite păstrarea în ordine a pieselor mici și transportul comod.  Cu finisaje rectangulare, colțuri rotunjite și culoare gri intens, acest produs este atât  util, cât și elegant.

Alte caracteristici

Setul este fabricat din oțel S2 cu o duritate de 60HRC, iar aliajul de aluminiu antioxidant și stratul de protecție permite folosirea îndelungată a produsului.  Dimensiunile setului sunt de 240 x 37 x 37 milimetri și o greutate de 200 de grame. 

Componente – Bits

 • Phillips: PH000, PH00, PH0, PH1, PH2
 • Torx: T1, 2.0, 3.0, 4.0
 • Hex: H1.5, H2.0
 • Spanner U2.6
 • Slotted: 1.5, 2.0, 3.0, 4.0
 • Tri-wing 3, Pozi (P2, P5), Triangle 2.3

Recenzii

Nota 
FLORIN ION F 2021-09-10
Calitate

Am mai avut trusa asta , Este ok ????. Recomamd

  Nota 
  Florin 2020-02-23
  Report calitate

  Pret foarte bun

   Scrie-ti parerea!

   Scrie o recenzie

   Xiaomi Wiha

   Xiaomi Wiha

   30 alte produse in aceeasi categorie: