MIJIA-DLP1080

Xiaomi Mijia DLP Projector

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

2 349,00 lei

Xiaomi continuă să crească neobosit în toate sectoarele tehnologice, mai ales în domeniul divertismentului. Se pare că fabricantul chinez și-a propus să contribuie la crearea unui stil de viață mai confortabil, distractiv și amuzant, fapt pe care îl reușește cu ajutorul unor dispozitive precum Mijia DLP Projector.

Este vorba despre un mic proiector accesibil pentru toți utilizatorii. Dispozitivul poate proiecta imagini de până la 200 inch, cu o rezoluție impresionantă. Cu ajutorul proiectorului îți poți crea propriul cinematograf acasă și poți vedea filmele sau serialele favorite pe un ecran mare. Să vedem care sunt caracteristicile acestui dispozitiv.

O imagine ca la cinematograf

Mijia DLP Projector are o lampă  LED de 500 lumeni situată pe partea frontală și are o rezoluție Full HD și 1080 de pixeli. În acest fel, calitatea imaginii este excepțională, iar raportul de aspect al imaginii este de 1.2:1. Proiectorul dispune de un decodor video HDR 10 care conferă o calitate video spectaculoasă, cu o amplă gamă de culori capabile să reflecte fidel orice tip de imagine.

Unul dintre avantajele de avea propriul cinematograf acasă este faptul că poți decide mărimea  imaginii în funcție de distanța dintre proiector și ecran, perete sau orice altă suprafață folosită. Astfel, dacă mărimea imaginii este de 80 de inch, proiectorul trebuie așezat la doi metri depărtare de ecran; în cazul imaginii de 100 inch, proiectorul trebuie așezat la doi metri și jumătate, iar pentru o imagine de 120 de inch, trebuie să fie o distanță de trei metri între proiector și ecran. Aceștia sunt parametrii recomandați, iar dispozitivul poate proiecta imagini cu o mărime între 40 și 200 de inch.

Caracteristicile unui proiector remarcabil

Pe lângă caracteristicile referitoare la imagine, proiectorul dispune și de două boxe de 10 wați, care funcționează cu o putere de până la 90 de hertzi. Pentru a atinge aceste performanțe, proiectorul este dotat cu un procesor Amlogic T968, memorie internă de 16 GB și memoria RAM de 2 GB.

Trebuie menționat faptul că lampa LED are o viață utilă de până la 30.000 de ore, iar proiectorul are incorporat un port USB 3.0, intrare HDMI și Jack de 3.5 milimetri.

Control vocal

Xiaomi dorește să își lase amprenta pe toate produsele create sub umbrela sa, chiar dacă este vorba de o sub –marcă precum Mijia. Astfel, DLP Projector dispune de suport pentru control vocal și poate fi folosit ca boxă inteligentă, inclusiv în timp ce proiectează imagini.

Se remarcă sistemele WiFi Dual Band și tehnologia Bluetooth  necesare pentru a conecta proiectorul la alte dispozitive audio. Toate acestea se petrec sub umbrela MIUI TV, care se bazează pe sistemul de operare Android.

Nu în ultimul rând, trebuie menționat faptul că unul dintre punctele forte ale acestui dispozitiv este durabilitatea, deoarece dispune de un sistem de răcire inteligent și silențios și un sistem optic rezistent la praf.

Model: M055MGN.

Global Version

Recenzii

Nota 
Cristi 2020-02-23
Foarte bun

Excelent

  • 0 din 1 persoane au considerat aceasta recenzie utila.

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Xiaomi Mijia DLP Projector

Xiaomi Mijia DLP Projector

18 alte produse in aceeasi categorie: