Xiaomi Mijia M365

Produs nou

Avertizare: Ultimele articole în stoc!

2 800,00 lei

Versiune europeană cu 250 wați (W) putere

Xiaomi își surprinde întotdeauna publicul cu produse variate și originale. Compania și-a început activitatea în segmentul de smartphone-uri, însă s-a extins în direcții noi și a început să producă ceasuri, baterii, căști, accesorii, etc. În prezent, surprinde cu noul său produs Xiaomi Mijia M365: o trotinetă electrică disponibilă și în magazinul nostru din România.

Puterea Xiaomi pe roți

Acest produs, ale cărui specificații atrag atenția clienților, este unul dintre cele mai vândute din portofoliul gigantului asiatic. Atinge o viteză de până la 25 de km pe oră, însă se poate selecta modul de economisire a energiei care limitează viteza la 18 km pe oră. Cu un motor de 6.7 inch, are o putere de 250 de wați și o baterie de 280 Wh. În plus, sistemul de frânare ABS garantează siguranța șoferului iar certificarea IP58 atestă rezistența la apă și praf.

Designul trotinetei Mijia M365

Fabricată dintr-un aliaj de aluminiu folosit în industria aeronautică, această trotinetă are o structură elegantă și un design atent la detalii. Anvelopa măsoară 8.5 inch și păstrează o distanță față de sol de 87.5 mm. În plus, ca orice produs al firmei Xiaomi, se poate conecta la alte dispozitive prin intermediul aplicației Ninebot, în așa fel încât să putem vedea pe ecranul telefonului nivelul bateriei trotinetei precum și puterea, viteza și voltajul acesteia în timp real.

Recenzii

Nota 
Razvan Bobe 2019-10-14
cel mai mare pret din piata

in mod ciudat, pretul produsului este cu milt mai mare decat oriunde altundeva

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    Xiaomi Mijia M365

    Xiaomi Mijia M365

    18 alte produse in aceeasi categorie: