DO-SCLOCK

Xiaomi Mi Smart Clock

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

250,00 lei

Încă nu cunoasteti ceasul intelligent Xiaomi Mi Smart Clock? Este noul ceas intelligent Xiaomi cu asistent Google. Are un ecran tactil de 9,97”, o ramă foto digitală, un difuzor de 40 mm, două microfoane cu gamă largă și un Google Chromecast integrat, printre multe alte lucruri.

Așa cum marca Xiaomi este obișnuită cu noi, designul este simplu și inovator în alb pur, care se va combina cu orice cameră din casa ta. În plus, vă permite să adăugați notă personală cu până la 10 modele de ceasuri, culori și aspect. Întotdeauna va arăta ca și cum ar fi unul nou.

Dacă vrei să afli mai multe, continuă să citești!

Toate informațiile și melodiile tale preferate la o atingere

Mi Smart Clock vă va permite să-l personalizați pentru a avea toate informațiile de care aveți nevoie la îndemână. Configurați-l cu ajutorul Google pentru a fi la curent cu vremea, calendarul dumneavoastra., călătoriile dumneavoastra. sau cele mai importante știri.

De asemenea, puteți reda melodiile preferate, podcasturile sau programul radio care vă place cel mai mult cu un sunet excelent printr-un difuzor de 40 mm.

Datorită compatibilității excelente a ceasului inteligent cu YouTube Music, Spotify sau Chromecast, poți reda și transmite tot conținutul către televizor doar folosind vocea, prin comanda Hey Google!

Alte caracteristici aleceasului inteligent Mi Smart Clock

Marea putere a acestui nou dispozitiv de acasă inteligent Xiaomi este confortul pe care îl oferă, datorită faptului că poți vorbi cu Google pentru asistență hands-free. Setați-vă alertele, puneți întrebări pentru a obține răspunsuri, redați muzica, verificați vremea...

Puteți face orice doar folosind vocea.

Mi Smart Clock vă va permite, de asemenea, să controlați toate dispozitivele inteligente din casa dumneavoastra., adică funcționează și ca centru de control. Puteți porni și opri purificatorul de aer sau lumina din casa dumneavoastra., trebuie doar să vă conectați celelalte dispozitive IoT.

Acest nou ceas inteligent este compatibil cu camerele inteligente. Datorită acestei conexiuni, vei putea să vezi tot ce se întâmplă în orice cameră din casa ta, să-ți monitorizezi bebelușul sau să controlezi cine îți bate la ușă.

În plus, are și o conexiune excelentă prin conexiune Bluetooth 5.0 LE și Wi-Fi.

Pe scurt, o casă confortabilă și inteligentă

Dacă sunteți iubitor de automatizare și confort, Xiaomi Mi Smart Clock este ceea ce aveți nevoie în casa dumneavoastra.

Amintiți-vă că puteți folosi acest nou accesoriu în casă ca ceas cu alarmă, ca ramă foto digitală, ca monitor pentru cameră de supraveghere, ca asistent Google sau ca centru de control. Ia-l acum!

Recenzii

Nota 
Christian W 2022-03-06
Clock Mi Smart

Livrare ok. Produsul este un accesoriu util pentru casă.

  Nota 
  Razcan 2022-02-05
  Ok

  Merita bani

   Nota 
   Dan I 2021-11-14
   Simpatic

   Este micut si foarte util. Integrare in google home f .buna

    Nota 
    Alex 2021-11-02
    Recomand

    Gadget foarte bun. Recomand.

     Scrie-ti parerea!

     Scrie o recenzie

     Xiaomi Mi Smart Clock

     Xiaomi Mi Smart Clock

     18 alte produse in aceeasi categorie: