WOWSTICK-1P+

Xiaomi Mijia WowStick 1P+

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

120,00 lei

Xiaomi se străduiește să ofere  clienților săi  soluții tehnologice în diverse domenii. Sectorul telefoanelor mobile este principalul domeniu de activitate al firmei, însă cu timpul, aceasta s-a extins  cu succes către alte domenii. Xiaomi Mijia WowStick 1P+ este o șurubelniță electrică, eficientă și ușor de folosit, cu ajutorul căreia poți realiza orice fel de lucrări de bricolaj cu șuruburi mici, precum montarea și demontarea mobilei sau montarea unor rafturi.

Caracteristici tehnice

Acest dispozitiv are un corp cilindric și alungit din  aluminiu, cu finisaje elegante și culoare argintie care reflectă calitatea și esența fabricantului. Pe lângă designul atractiv, Mijia WowStick 1P+ are o viteză de 100 de rotații pe minut, fiind mult mai comod de folosit decât șurubelnițele tradiționale. Corpul dispozitivului are o lungime de 17 centimetri și cântărește 177 de grame, fapt care ușurează modul de folosire al șurubelniței.

Nu în ultimul rând, Xiaomi Mijia WowStick 1P+ se alimentează cu ajutorul a două baterii tipul AAA de 1,5 volți  și se încadrează în kit-ul de scule pentru reparații produse de gigantul asiatic.

Nota:

Cele 2 baterii AAA nu sunt incluse in cuitie.

Recenzii

Nota 
Alexandru Cristian C 2022-02-26
Foarte practica

O unealta foarte utila in atelier si nu numai. Cmi place cum este construita; foarte eleganta.

  Nota 
  Ionescu Cristian 2022-02-20
  O bijuterie

  Este o bijuterie care își face treaba. Să vedem cât de fiabilă va fi.

   Nota 
   FLORIN ION F 2021-09-10
   Gadget fain

   Recomamd . Nu stiu cat o sa tina dar e util si pare calitativ .

    Nota 
    Bogdan 2020-02-03
    Un produs ok, un preț corect.

    Toate sunt ok , mai puțin butonul de pornire in ambele sensuri care rămane agățat in carcasa de aluminiu. Era bine daca se puneau 2 butoane separate și mai inalte, mai solide.

     Scrie-ti parerea!

     Scrie o recenzie

     Xiaomi Mijia WowStick 1P+

     Xiaomi Mijia WowStick 1P+

     18 alte produse in aceeasi categorie: