ZJ-WATERSAVER

Zajia Induction Water Saver

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

119,00 lei

Zajia Induction Water Saver

Zajia Induction Water Saver este un dispozitiv inteligent de acasă de la Xiaomi. Este un instrument automat de economisire a apei cu inducție în infraroșu pe care îl puteți folosi la toate robinetele din casa dvs.

Cu acest nou senzor de economisire a apei prin inducție de la Zajia vei putea controla debitul de apă de la toate robinetele din casa ta. Vei cheltui mai puțin pe apă, ceea ce va fi mai bine pentru tine și, de asemenea, pentru planetă.

Funcția senzorului Zajia pentru economisirea apei prin inducție

Sistemul de detectare în infraroșu vă oferă posibilitatea de a deschide robinetul doar cu o glisare a mâinii, fără a fi nevoie să o faceți manual. Nu va trebui să atingeți deloc robinetul, astfel nu va exista pete sau contaminare încrucișată.

Acest dispozitiv de economisire a apei pentru a fi 100% eficient are o tehnologie cu senzor dublu. Unul dintre senzori se afla pe partea cu care puteti activa si dezactiva debitul de apa cu un singur gest, datorita acestui senzor daca uitati sa inchideti va taia apa dupa trei minute.

Celălalt senzor, cel frontal, este destinat să satisfacă cererea de apă pe termen scurt, adică dacă senzorul detectează o farfurie, un pahar sau ceva asemănător la o distanță de 10 cm, apa va fi activată. Și când nu există nimic, va fi dezactivat automat.

De asemenea, are un sistem anti-debordare, care chiar si cu dispozitivul oprit poate inchide supapa la timp pentru a evita scurgerile inutile de apa.

O altă caracteristică a senzorului Zajia Induction Water Saver este că este foarte ușor de instalat. O poți face singur și începe să te bucuri de toate beneficiile economisirii apei în casa ta.

Design respectuos și adaptabil la orice robinet

Este un dispozitiv mic și simplu, care respectă foarte mult estetica bucătăriei sau băii tale.

In plus, il poti adapta la toate robinetele din casa ta datorita celor 6 adaptoare incluse potrivite pentru cele mai comune robinete de pe piata. Adaptoarele corespund tipurilor de robinet M22, M20, G1 / 2, M24, M22 filet metalic și roca metalică M20.

Datorită acestor adaptoare poți folosi Zajia Water Saver pe orice robinet din casa ta fără nicio problemă.

Durată mare de viață a bateriei: până la 6 luni de autonomie

Unul dintre punctele forte ale acestui nou economizor de apă Xiaomi este autonomia sa excelentă. Are o baterie care poate dura până la jumătate de an și timpul de încărcare este de doar 3 ore.

Metoda de încărcare este prin USB, așa că o puteți încărca foarte confortabil. De asemenea, atunci când bateria este descărcată, dispozitivul va lansa un memento ușor.

In concluzie

Cu acest mic dispozitiv inteligent vei avea controlat scurgerea apei din întreaga ta casă. Datorită senzorilor și sistemului său de inducție vei putea profita la maximum de el și va ușura mult sarcinile din bucătărie sau din baie.

Ia-ți acum senzorul Zajia Induction Water Saver, îl vei rata?

Recenzii

Scrie o recenzie

Zajia Induction Water Saver

Zajia Induction Water Saver

18 alte produse in aceeasi categorie: