MI-SMARTSPEAKER

Mi Smart Speaker

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

239,00 lei

Mi Smart Speaker

Mi Smart Speaker este noua boxa inteligenta Xiaomi. Caracteristicile sale cele mai notabile sunt puterea sa de 12 W, setarea DTS profesională, cele două microfoane cu gamă largă și conectivitatea Wi-Fi și Bluetooth.

Încă nu știți despre aceasta boxa inteligenta Xiaomi? Boxa Mi Smart Speaker îți oferă o experiență sonoră pe care nu ai experimentat-o ​​până acum.

Putere remarcabilă în fiecare colț al casei tale

Aceasta este o boxă frontală de 12 W cu un driver încorporat de 63,5 mm care creează un sunet captivant în toată casa. Are unul dintre cele mai bune procesoare de sunet de pe piață care, pe lângă putere mare, garantează o distorsiune redusă și o ieșire de sunet HiFi. Cu acest difuzor vei asculta muzica in fiecare colt al casei tale.

În plus, cu setarea profesională, DTS redefinește mediul acustic cu bas dinamic și voci clare. Vă puteți bucura de un sunet total clar, fără distorsiuni, chiar și cu volumul crescut.

Design inovator și modern

Dacă vorbim despre designul boxei Mi Smart Speaker, putem vedea cum acesta urmează linia estetică elegantă, simplă și modernă care caracterizează dispozitivele Xiaomi Mi cu un finisaj negru piatră mat.

Exteriorul său este compus dintr-o plasă metalică ultrafină de 0,7 mm de înaltă calitate, cu 10.531 de găuri de sunet care vă vor face să simțiți sunetul.

Luminile fac, de asemenea, parte din designul inovator al acestei boxe inteligente pe care Xiaomi ni-l prezintă. Are 16 milioane de lumini care se combină pentru a crea un inel luminos care înconjoară butoanele de control tactil. Simplu si frumos!

Difuzor cu mâinile libere

Mi Smart Speaker are încorporat asistentul Google, așa că pentru a-l folosi va trebui doar să spui „Hei Google”. Îi poți cere să redea melodia ta preferată, să schimbe volumul sau să caute informații doar cu vocea ta. În plus, vă oferă și opțiunea de a vă planifica ziua, de a seta alarme sau de a controla alte dispozitive.

ChromecastTM este, de asemenea, încorporat în boxa Mi Smart Speaker. Puteți cere difuzorului să redea programe, filme, seriale sau muzică pe Smart TV prin „Hey Google”. În plus, poți interacționa cu vorbitorul atât în ​​spaniolă, cât și în engleză, tu alegi!

Datorită celor două microfoane inteligente de mare amplitudine, puteți controla boxa chiar dacă vă aflați în cealaltă parte a casei. Microfoanele au un sistem precis de recunoaștere a vocii, te va asculta de la distanță.

În ceea ce privește conexiunea, aveți două opțiuni pentru a vă bucura de boxa Mi Smart Speaker. Puteți alege între a vă conecta la Wi-Fi și a vă bucura de un difuzor inteligent sau a utiliza conexiunea Bluetooth și a controla difuzorul prin intermediul dispozitivului dumneavoastra mobil.

Ca și cum ai fi la cinema

Faceți din camera dvs. de zi un cinema și bucurați-vă de o experiență sonoră cinematografică. Cum îl poți obține? Tot ce trebuie să faceți este să asociați două boxe inteligente Mi Smart Speaker cu Bluetooth 2.0 stereo în aceeași cameră și bucurați-vă! Veți auzi detalii sonore pe care nu le-ați auzit până acum.

Recenzii

Scrie o recenzie

Mi Smart Speaker

Mi Smart Speaker

21 alte produse in aceeasi categorie: