Xiaomi Mi Portable Bluetooth Speaker

Produs nou

Avertizare: Ultimele articole în stoc!

99,00 lei

Există produse care se remarcă prin eleganță, iar unul dintre acestea este Xiaomi Mi Portable Bluetooth Speaker: o boxă elegantă și minimalistă care reflectă pasiunea gigantului asiatic pentru tehnologie, în special față de dispozitivele audio. Pe lângă aspectul plăcut există multe alte caracteristici care transformă acest produs într-unul dintre cele mai căutate de pe piață.

Designul rafinamentului

Compania Xiaomi combină perfect aspectul cu funcționalitatea, astfel încât toate produsele sale cuceresc clienții de la prima vedere înainte să-i convingă prin calitate. Mi Portable Bluetooth Speaker, are un corp metalic mic și rotund, cu dimensiuni de 52 mm x 52 mm x 25 mm și o greutate de 28 de grame, transmite o eleganță absolută. Pentru multe persoane, această boxă reprezintă un decor ideal pentru orice colț al casei. Produsul este disponibil în diferite culori: negru, argintiu și auriu.

Naturalețea sunetului

Designul nu este unicul aspect care se remarcă la Mi Portable Bluetooth Speaker, iar utilizatorii reacționează foarte bine când testează personal calitatea sunetului emis fără distorsiuni la creșterea volumului. Balansul audio perfect se obține datorită materialului care îmbracă boxa precum și tehnologiei puternice CVC 6.0 capabilă să aleagă în fiecare moment sunetul adecvat în funcție de ambianță.

 

Recenzii

Nota 
Mihai 2021-09-30
Excelent

Calitate audio foarte buna

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    Xiaomi Mi Portable Bluetooth Speaker

    Xiaomi Mi Portable Bluetooth Speaker

    21 alte produse in aceeasi categorie: