Xiaomi Mi Dual Driver Earphones

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

92,00 lei

Xiaomi a creat o mulțime de dispozitive audio de foarte bună calitate. Gigantul asiatic se remarcă prin faptul că oferă publicului produse versatile care se adaptează nevoilor utilizatorilor. Astfel s-a născut Mi Dual Driver Earphones, niște căști semi-ear, create special pentru cei cărora nu le plac căștile cu gumă din silicon și preferă un design diferit.

Ergonomie și design

Disponibile pe alb și negru, căștile Mi Dual Driver Earphones au design gândit pentru a îngriji pavilionul urechii și  datorită ergonomiei și diafragmei din ceramică nu deranjează utilizatorii în timpul folosirii. Forma ovală, cu unghi de 90 de grade se potrivește perfect, previne căderea și nu deranjează utilizatorii chiar dacă sunt folosite timp îndelungat pentru a asculta muzică, radio sau cărți audio.

Un sunet natural și învăluitor.

O caracteristică remarcabilă a căștilor Xiaomi Mi Dual Driver Earphones este calitatea sunetului emis, cu o sensibilitate care atinge și 105 decibeli și o impedanță de 32 ohmi. Frecvența este cuprinsă între 20 Hz  și 40.000 Hz, iar căștile dispun de un egalizator cu trei benzi de frecvență care permite utilizatorului să distingă între sunetele grave, medii și acute. Astfel, experiența utilizatorului este îmbunătățită și satisfăcătoare, inclusiv în medii zgomotoase precum sălile de sport și transportul public.

Alte avantaje ale căștilor Xiaomi Mi Dual Driver Earphones

Arhitectura acustică a căștilor semi-ear de la Xiaomi este completată de elemente precum microfonul MEMS care are un raport între semnal și zgomot de 58 dBA. Alt element este controlul la distanță inclus în pachet. În plus, căștile sunt certificate Hi-Res Audio pentru emiterea de sunete de înaltă rezoluție. Căștile au o greutate de 14 grame,  mufa jack are 3.5 mm, iar cablul de conectare are o lungime de 1.25 metri.

Recenzii

Nota 
Radu Catalin P 2021-02-06
Sunet foarte curat

Pozitie buna in ureche. A fost un pic incomod pana m-am familiarizat cu comenzile pe fir.

  Nota 
  Mircea 2020-02-23
  Excelent

  Un produs rezistent

   Scrie-ti parerea!

   Scrie o recenzie

   Xiaomi Mi Dual Driver Earphones

   Xiaomi Mi Dual Driver Earphones

   21 alte produse in aceeasi categorie: