Mi True Wireless Earphones 2S

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

275,00 lei

Căști Audio Mi True Wireless Earphones 2S

Căștile Audio Mi True Wireless de la Xiaomi merg puternic. Cea mai recentă versiune a castilor audio Mi True Wireless de la marca chinezească prezintă o actualizare completă și cu tehnologie wireless inteligentă.

Se remarcă înainte de toate prin latența redusă, pentru o mare autonomie și pentru transmisia simultană între căști. În continuare, vom cunoaște mai în profunzime toate caracteristicile sale. Nu rata!

Principalele caracteristici ale căștilor Mi True Wireless Earphone 2S

Una dintre cele mai noi actualizări ale castilor Mi True Wireless 2S este noua tehnologie de transmisie sincronă binaurală. Datorită unui cip cu două nuclee, această tehnologie oferă un semnal direct către fiecare căști, făcându-le pe ambele principale.

Acest tip de tehnologie aduce multe beneficii căștilor, inclusiv o latență redusă a sunetului, interferențe reduse și o conexiune mult mai stabilă între căști.

Căștile Mi True Wireless au o decodare Bluetooth LHDC complet optimizată pentru sistemele MIUI. În plus, odată cu îmbunătățirea conexiunii poți activa setarea de latență scăzută, care va garanta un sunet complet sincronizat cu imaginea. O experiență audiovizuală care nu te va lăsa indiferent.

O altă actualizare importantă a acelei noi generații de căști Mi True Wireless este bobina dinamică compozită încorporată. Fiecare căști are un difuzor mare de 14,2 mm cu o bobină compozită care va face sunetul mai pur și vei putea aprecia o mulțime de detalii.

Datorită acestei tehnologii inovatoare, basul este plin și profund, mediul este fin și natural, iar sunetele înalte sunt strălucitoare și clare. O sonoritate fără comparație.

Tehnologia de anulare și reducere a zgomotului

Tehnologia de anulare și reducere a zgomotului de mediu este una dintre cele mai prețioase caracteristici ale acestor căști Mi True Wireless Earphones 2S.

Nu vei mai ști ce este interferența datorită microfonului dual. De asemenea, garantează recunoașterea vorbirii de înaltă rezoluție. Puteți efectua apeluri de înaltă calitate chiar și în cele mai zgomotoase medii.

Conexiune excelentă

Căștile Mi True Wireless Earphones 2S pot fi configurate cu MIUI. Odată ce faci prima conexiune, acestea vor fi activate automat pe dispozitivul tău mobil și le poți asocia prin conexiunea fără fir Bluetooth. În plus, puteți verifica și nivelul bateriei atât a căștilor, cât și a carcasei de încărcare.

Sistemul de conexiune wireless pe care îl au aceste noi căști Xiaomi este Bluetooth 5.0 care garantează o compatibilitate perfectă, o viteză mare de transmisie, sunet de înaltă calitate și apeluri mai clare.

Încărcare complet wireless și 24 de ore de autonomie

Încărcarea căștilor Mi True Wireless Earphones 2S este compatibilă cu tehnologiile wireless standard Qi, așa că menținerea acestora este o sarcină simplă.

Cat despre baterie, daca incarci prin cablu vei avea dispozitivele complet incarcate in doar o ora. Atinge până la 24 de ore de redare a muzicii și 5 ore într-o singură utilizare.

Cu un design semi-natural și funcționare total wireless, căștile Mi True Wireless Earphones 2S sunt căștile perfecte dacă ești în căutarea eficienței și autonomiei. Bucurați-vă de simplitate fără limite.

Recenzii

Nota 
Georgiana 2022-01-18
Super Castile

RECOMAND

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    Mi True Wireless Earphones 2S

    Mi True Wireless Earphones 2S

    21 alte produse in aceeasi categorie: