AU-GAMING

Xiaomi Mi Game Headset

Produs nou

Avertizare: Ultimele articole în stoc!

435,00 lei

Xiaomi nu creează jocuri video, însă lansează pe piață accesorii care îmbunătățesc experiența de gaming. Xiaomi Mi Game Headset sunt niște căști pentru smartphone și calculator, care se remarcă printr-un sunet de calitate capabil să te introducă în realitatea virtuală.

Sunet natural și de calitate

Pentru a obține calitatea sunetului, Xiaomi a optat pentru sistemul 7.1 Virtual Surround Sound Engine, caracteristic lumii de gaming și a folosit materialele adecvate pentru a obține un sunet amplu cu efect de învăluire, deci o experiență imersivă. Căștile măsoară 40 mm și sunt îmbrăcate în grafen, material care accentuează calitatea sunetului. În plus, datorită unui conector audio standard, a portului USB și jack de 3.5 mm, acest gadget poate fi conectat la diverse dispozitive, inclusiv Xbox One și PS4.

Eleganță și tehnologie de top

Căștile au un design elegant, cu finisaj negru, decorat cu luminițe LED pe diademă, a căror culoare se schimbă în funcție de sunetul emis. Acest element poate fi personalizat prin intermediul aplicației de la Xiaomi. Căștile sunt căptușite și confortabile, iar diadema este reglabilă în funcție de forma și mărimea capului. Izolarea acustică este excepțională și contribuie la senzația de imersiune.

Recenzii

Nota 
Alex 2020-02-23
Recomand

Castile sunt foarte bune

  • 0 din 1 persoane au considerat aceasta recenzie utila.

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Xiaomi Mi Game Headset

Xiaomi Mi Game Headset

21 alte produse in aceeasi categorie: