Xiaomi Mi Headphones Confort

Produs nou

Avertizare: Ultimele articole în stoc!

325,00 lei

Încă de la înființarea sa, acum aproape un deceniu, Xiaomi s-a învârtit în jurul a trei axe: calitate, design și funcționalitate în raport cu cele mai bune prețuri de pe piață. Aceste caracteristici nu se limitează doar la activitatea principală, ci cuprind și segmentul dispozitivelor audio care se comercializează și în acest magazin din România. Xiaomi Mi Headphones Confort au un design simplu și confortabil care oferă utilizatorului o experiență excelentă.

Funcționalitate remarcabilă

Acest dispozitiv over -ear cu bandă îndeplinește mai multe funcții precum primirea de apeluri telefonice, comunicare verbală grație microfonului incorporat, anularea zgomotului exterior, schimbarea melodiilor etc. Căștile se pot conecta la diverse dispozitive compatibile precum smartphone-urile mărcilor principale, calculatoare, laptop-uri, tablete.

Performanța și calitatea căștilor Mi Headphones Confort

Sunetul de foarte bună calitate oferit de acest dispozitiv nu este o întâmplare deoarece Xiaomi l-a dotat cu cele mai bune specificații, printre care se remarcă o frecvență de răspuns între 20 și 40 de kilohertzi și o sensibilitate care atinge 107 decibeli. În plus, cablul de 1.4 m lungime oferă rezistență la smulgeri și libertate de mișcare pentru a realiza activități în timp ce asculți muzică fără distorsiuni și zgomote de niciun fel. Mi Headphones Confort sunt perfecte pentru iubitorii de muzică.

Recenzii

Nota 
Paul 2019-07-19
Calitate/Pret

Excelent calitate/pret.

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    Xiaomi Mi Headphones Confort

    Xiaomi Mi Headphones Confort

    21 alte produse in aceeasi categorie: