AL-MIBUNNY

Xiaomi Mi Bunny MITU Bluetooth Speaker

Produs nou

Avertizare: Ultimele articole în stoc!

165,00 lei

Xiaomi este o companie cunoscută pentru multiplele sale fațete, iar Mi Bunny MITU Bluetooth Speaker a scos la lumină partea mai prietenoasă a gigantului asiatic. Sub fațada originală și adorabilă se ascunde un dispozitiv de calitate foarte puternic.

Este vorba de o boxă cu o formă ieșită din comun ce imită un iepuraș, de culoare albă cu roșu, cu dimensiuni de 8 cm x 7.5 cm x 14.5 cm care a cucerit mii și mii de persoane. Cântărește doar 300 de grame, iar printre caracteristicile sale se numără iluminarea urechilor cu leduri de diverse culori în timp ce emite sunete. 

Ce ascunde Mi Bunny MITU în interior

Este greu să nu dai atenție designului original al acestei boxe. Însă, dacă privim dincolo de aparențe, găsim o serie de caracteristici atractive. În primul rând, bateria de 650 mAh îi conferă o autonomie de până la cinci ore de utilizare neîntreruptă.

În plus, are conectivitate Bluetooth 4.0 și primește comenzi de pe smartphone. Xiaomi Mi Bunny MITU Bluetooth Speaker  are o impedanță de 4 ohmi și o bandă cuprinsă între 150 și 20.000 Hz. Calitatea sunetului nu se distorsionează când crește volumul, are putere de 3 wați și 60 de decibeli, boxa fiind o opțiune bună disponibilă în România.

Recenzii

Nota 
Florin 2021-09-30
Excelent Recomand

Foarte bun produsul

  • 0 din 1 persoane au considerat aceasta recenzie utila.

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Xiaomi Mi Bunny MITU Bluetooth Speaker

Xiaomi Mi Bunny MITU Bluetooth Speaker

21 alte produse in aceeasi categorie: