Xiaomi Hybrid

Produs nou

118,00 lei

Produsele Xiaomi sunt oglinda vie a unei companii pasionate. Produsele gigantului asiatic, dispus să cucerească lumea, reprezintă manifestarea puterii și performanței sale. Din această categorie fac parte nu doar smartphone –urile ci și micile accesorii precum Xiaomi Hybrid: căști care prin sunetul emis, prin tehnologia și designul lor au generat un răspuns pozitiv pe piață.

Confortul pe primul loc

Nu este un mit faptul că gigantul asiatic și-a propus să îmbunătățească viața clienților săi, sau măcar să o ușureze. Reușește acest lucru, în primul rând, prin design-urile care garantează confortul utilizatorilor. De aceea, căștile Xiaomi Hybrid sunt formate dintr-un driver de metal care se poziționează în exteriorul urechii și o extensie de plastic acoperită de silicon care se introduce în ureche. Această construcție nu este întâmplătoare deoarece ajută utilizatorul să se bucure de sunet fără să simtă că are căștile în urechi.

Dincolo de confort: Puterea sunetului

Căștile Xiaomi Hybrid sunt unele dintre cele mai bune din România datorită designului excepțional și a faptului că sunt capabile să emită un sunet plăcut. Totuși, pentru a evita izolarea absolută, aceste căști lasă să pătrundă o mică parte din zgomotul exterior fără să afecteze calitatea sunetului emis: Xiaomi se gândește la toate.

Recenzii

Nota 
Iosif S 2022-03-14
Foarte bune!

Cele mai bune casti! Sunet clar, bas puternic.... Tot ce iti dorești de la o pereche de căști! Am unele de 5 ani inca funcționale(aceasta e a 2 a pereche)!

  Nota 
  Nicolae Marian T 2022-02-25
  Căști telefon Xiaomi Poco F2 Pro

  Am primit căștile și sunt foarte mulțumit de comandă.

   Nota 
   Bratu Gheorghiță 2020-07-22
   Super

   Merită din plin

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    Xiaomi Hybrid

    Xiaomi Hybrid

    21 alte produse in aceeasi categorie: