AU-PROHD

Xiaomi Headphones Pro HD

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

165,00 lei

Gigantul asiatic reușește să se depășească pe sine de fiecare dată când creează și lansează un produs nou, indiferent dacă este vorba de telefoane mobile, boxe sau căști ca în cazul de față. Xiaomi Headphones Pro HD demonstrează faptul că gigantul asiatic nu renunță niciodată și depune eforturi pentru a obține rezultate tot mai bune. Aceste căști au specificații foarte bune iar calitatea sunetului este de invidiat.

Specificațiile tehnice ale produsului Headphones Pro HD

Aceste căști in-ear au un unghi de 45 de grade fapt ce garantează adaptarea perfectă la forma urechii. La achiziționarea produsului Headphones Pro HD din acest magazin din România, se includ în pachet mai multe dopuri de rezervă pentru a optimiza adaptabilitatea. În  carcasa de metal este încorporat un microfon mic care permite realizarea apelurilor telefonice și un buton pentru activarea asistentului de voce prin care se pot controla anumite funcții ale smartphone-ului.

Inovația  Xiaomi, în ceea ce privește căștile

În cazul de față este vorba de un accesoriu de foarte bună calitate, cel mai bun din segmentul căștilor in-ear oferit de Xiaomi. Frecvența de 20 Hz - 40.000 Hz se traduce prin calitatea sunetului. Deși cântărește doar 17 grame, Xiaomi Headphones Pro HD este gândit pentru a

 

 

 

 

 

garanta confortul utilizatorului, capetele sunt personalizabile  iar firul scurt dintre ele nu se încurcă.

Recenzii

Scrie o recenzie

Xiaomi Headphones Pro HD

Xiaomi Headphones Pro HD

21 alte produse in aceeasi categorie: