Mi True Wireless Earphones 2 Basic

Produs nou

125,00 lei

Căștile Mi True Wireless Earphones 2 Basic sunt noile căști wireless ale Xiaomi. Caracteristicile sale cele mai notabile sunt durata lungă de viață a bateriei, tehnologia integrată de anulare a zgomotului și detectarea inteligentă a utilizării.

În plus, au un driver dinamic cu diafragmă mare de 14,2 mm care reproduce texturi și detalii mai adevărate. În același timp, tehnologia de codec audio AAC integrată îmbunătățește dramatic calitatea sunetului. Veți percepe un sunet mult mai real, clar și natural.

Încă nu știți toate beneficiile noilor căști Xiaomi? Vă asigurăm că vă veți bucura de o experiență sonoră unică.

Până la 20 de ore de autonomie

Ascultă melodiile tale preferate și folosește-ți căștile Mi True 2 Basic pe tot parcursul zilei, datorită controlului consumului de energie al noului cip.

Cu o singură încărcare completă, poate fi folosit aproximativ 5 ore la rând și până la 20 de ore în combinație cu carcasa de încărcare.

Ce altceva îmi oferă căștile Mi True Wireless Earphones 2 Basic?

Noile căști inteligente de la Xiaomi au două microfoane duale de înaltă sensibilitate încorporate. Uitați de interferența în apelurile dvs., datorită tehnologiei de antrenament care elimină zgomotul de fundal. Vă vor permite să auziți cu o claritate totală chiar și în cele mai zgomotoase medii.

Căștile Mi True Wireless Earphones 2 Basic sunt total independente și fără fir. Puteți folosi oricare dintre căști, dreapta sau stânga, fără restricții, datorită modurilor de ascultare în una sau ambele căști.

Modul dual pentru căști vă va oferi o experiență de sunet wireless dimensională. În timp ce modul cu o singură căști vă oferă posibilitatea de a vă bucura de o utilizare mai independentă.

În plus, au software și hardware complet optimizate. Acum, căștile din stânga și din dreapta sunt conectate împreună, permițând semnalului sonor să fie transmis la căști în sincronizare.

Dar asta nu este tot, a fost îmbunătățită și stabilitatea anti-interferențe, ceea ce garantează că întârzierea sunetului este mult redusă.

Inteligență și confort maxim

Aceste căști includ o interfață de utilizator MIUI Global, ceea ce înseamnă că atunci când carcasa de încărcare este deschisă, pe dispozitivul tău apare automat o interfață de conectare.

Căștile tale fără fir se vor conecta direct. După conectare, le puteți controla confortabil de pe telefon și puteți vedea nivelul bateriei atât la căști, cât și la carcasa de încărcare.

Oferirea de dispozitive care ridică confortul la exponent maxim este deja una dintre trăsăturile caracteristice Xiaomi. Prin urmare, unul dintre punctele forte ale acestor căști este designul lor compact și ușor.

Cu o formă semi-naturală, se potrivesc perfect canalului auditiv, ceea ce îți garantează confort și stabilitate mai mare. Datorită designului său, le puteți folosi pe perioade lungi de timp, nu veți simți niciun disconfort.

De asemenea, au un sistem capacitiv de detectare a utilizării extrem de sensibil, care face dispozitivul mult mai inteligent. Cu această funcție, muzica se va opri când scoți căștile și se va relua când le pui la loc.

În plus, le poți controla și cu mici atingeri pentru a reda sau întrerupe muzica, a răspunde la un apel sau a activa asistentul vocal.

O să-ți fie dor de noile căști Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Basic?

Recenzii

Nota 
Ana 2022-01-18
Foarte multumit

Recomand. Foarte bune. Bateria tine.

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    Mi True Wireless Earphones 2 Basic

    Mi True Wireless Earphones 2 Basic

    21 alte produse in aceeasi categorie: