Xiaomi Piston Basic

Produs nou

56,00 lei

Gigantul asiatic a luat naștere în 2010 ca o companie producătore de smartphone-uri, însă de atunci a crescut încontinuu și a creat un portofoliu variat de produse dintre care Xiaomi Piston Basic este unul din cele mai remarcabile. Deși aceasta nu este activitatea principală a firmei, publicul apreciază efortul depus în crearea unor căști confortabile de înaltă calitate.

Xiaomi te însoțește în momentele magice

Xiaomi nu își ascunde dorința de a face parte din viața ta și de aceea a echipat Piston Basic cu cele mai bune specificații. Acest aparat mic, cu 93 de decibeli și o frecvență între 20 și 20.000 Hz este capabil să îți ofere o experiență deosebită. În plus, impedanța de 16 ohmi și puterea de 3 megawați garantează cel mai clar sunet indiferent de volum.

Caracteristicile căștilor Xiaomi Piston Basic

Este evident că specificațiile menționate transformă aceste căști într-una din cele mai bune opțiuni pe piața din România. În orice caz, Xiaomi știe că orice detaliu contează, de aceea căștile Piston Basic au un design ergonomic care se adaptează formei urechii, au o greutate de 12 grame iar cablul are 1.2 m lungime. În acest fel, este posibil să uiți de lumea exterioară datorită confortului oferit și a calității sunetului.

Recenzii

Nota 
Alina 2020-03-23
Recomand

Are un sunet foarte decent.

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    Xiaomi Piston Basic

    Xiaomi Piston Basic

    21 alte produse in aceeasi categorie: