Redmi Buds 3 Pro

Produs nou

Avertizare: Ultimele articole în stoc!

319,00 lei

Castile Redmi Buds 3 Pro

Marca chinezească Xiaomi lansează căștile wireless Redmi Buds 3 Pro, o actualizare îmbunătățită a fraților săi mai mari, Redmi Buds 3.

Aceste noi căști Redmi au o serie de funcții îmbunătățite care vă vor permite să vă bucurați de o experiență sonoră unică. Vrei să afli mai multe?

Redmi Buds 3 Pro sunt fabricate cu o bobină diafragmatică vibrantă compozită de 9 mm care oferă un sunet cu mai multe detalii. Asigură că sunetele înalte sunt clare și nedistorsionate și sunetele joase sunt bogate, cu o calitate a sunetului mai rafinată.

Dubla transparență și tehnologie de anulare a zgomotului

Aceste căști au tehnologie de anulare activă a zgomotului încorporată, cu microfoane de feedback și feedback. Ce vom scoate din asta? O anulare eficientă a zgomotului ambiental care poate ajunge la 35 dB.

Sistemul de anulare a zgomotului se adaptează unde vă aflați. Oferă anulare profundă a zgomotului pentru metrou sau avion, anulare echilibrată a zgomotului pentru cafenele sau parcuri și, în sfârșit, anularea zgomotului ușor pentru biblioteci sau birouri.

Redmi Buds 3 Pro are un algoritm AI care analizează mediul în funcție de nivelul de zgomot ambiental și de obiceiurile de utilizare, pentru a vă oferi cea mai bună experiență de ajustare a nivelului de anulare a zgomotului.

Aceste căști oferă și anularea zgomotului apelurilor prin trei microfoane: microfonul de feedback, microfonul de pre-alimentare și microfonul de apel. Împreună cu algoritmul de anulare veți obține apeluri complet clare în cele mai zgomotoase medii.

În plus, nu mai trebuie să-ți dai jos căștile pentru a vorbi cu oamenii. Datorită modului de dublă transparență care vă va permite să ascultați sunetele din mediu fără a scoate căștile.

Baterie ultra-lungă: până la 28 de ore de viață a bateriei

Noile căști Redmi au o autonomie mare, datorită cipului de consum redus pe care l-au integrat. Cu anularea zgomotului dezactivată, poate dura 6 ore consecutive cu o singură utilizare și 28 de ore în total.

În doar 10 minute veți avea căștile încărcate și vă va permite să redați muzică timp de 3 ore datorită compatibilității cu încărcarea rapidă. În plus, cazul de asemenea acceptă încărcarea wireless. Puteți încărca Buds 3 Pro oriunde doriți și foarte confortabil.

Alte caracteristici ale castilor Redmi Buds 3 Pro

Este foarte interesant de știut că Redmi Buds 3 Pro au capacitatea de a conecta și recunoaște două dispozitive în același timp de pe platforme diferite precum Android, iOs sau Windows. Acest lucru le va permite să facă o comutare inteligentă între dispozitivele dvs. de divertisment și cele de lucru.

De asemenea, au un sistem de detectare în ureche care va opri redarea atunci când scoateți căștile. Au rezistenta la apa IPX4. Poti alege dintre mai multe tampoane din silicon pe cea care ti se potriveste cel mai bine. Și, în sfârșit, datorită conexiunii Bluetooth îți poți găsi căștile după sunet.

Recenzii

Nota 
Cristi 2022-01-18
Foarte multumit

Recomand.

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    Redmi Buds 3 Pro

    Redmi Buds 3 Pro

    21 alte produse in aceeasi categorie: