Xiaomi Capsule

Produs nou

94,00 lei

Xiaomi are o slăbiciune pentru dispozitivele de sunet și pune multă pasiune în crearea celor mai bune produse audio. Această pasiune este vizibilă la Xiaomi Capsule, niște căști disponibile în alb și negru, cu design ergonomic care contribuie la aspectul elegant. Căștile sunt foarte confortabile, însă punctul lor forte este calitatea impresionantă a sunetului.

Designul căștilor Xiaomi Capsule

Fabricate din materiale de cea mai bună calitate precum siliconul, care se adaptează formei urechii, căștile Capsule au design spiralat care se potrivește perfect zonei intraauriculare. În plus, au un unghi de înclinare de 45 de grade care crește izolarea fonică și îți permite să te bucuri la maxim de sunetul emis.

Xiaomi Capsule: mici dar puternice

Cine spune că niște căști mici nu pot impresiona prin puterea lor? Xiaomi a echipat acest produs cu o serie de caracteristici care garantează un sunet clar și natural, indiferent de volum. Cu o greutate de 14 grame, căștile Capsule au o sensibilitate de 93 de decibeli, o impedanță de 32 ohmi și o frecvență de răspuns între 20 și 20.000 Hz. Microfonul încorporat este un accesoriu care permite funcționarea handsfree iar cablul marca Kevlar de 1.25 m lungime garantează confortul și libertatea de mișcare.

Recenzii

Nota 
Ana 2021-09-30
Recomand

Finisaj deosebit, stau foarte bine în urechi, sunet clar. Foarte bune.

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    Xiaomi Capsule

    Xiaomi Capsule

    21 alte produse in aceeasi categorie: