Xiaomi Bluetooth Speaker

Produs nou

226,00 lei

Când pare că gigantului asiatic i s-au terminat  ideile, atunci vine puternic pe piață cu produse noi. Așa s-a născut Xiaomi Bluetooth Speaker, o boxă fabricată din aluminiu cu aspect minimalist, cu sunet plăcut și stabil, care se poziționează printre cele mai bune opțiuni de cumpărare din România. 

Specificațiile boxei Bluetooth Speaker

Chiar dacă în ziua de azi smartphone–urile pot să emită un sunet de calitate și să contribuie la o ambianță plăcută, această caracteristică nu se compară cu funcțiile pe care le poate îndeplini o boxă. Bluetooth Speaker este capabil să transmită cele mai bune senzații audio atât pentru petreceri cât și pentru a crea ambianță pentru reuniuni, cine romantice și relaxare.

Reușește acest lucru cu un chip Avnera AV3102 care furnizează un sunet fin și echilibrat la o capacitate de până la 90 de decibeli. În plus, așa cum indică numele, este compatibil cu Bluetooth 4.0, deci poate emite sunete de pe alte dispozitive.

Autonomie, compatibilitate și alte caracteristici

Xiaomi Bluetooth Speaker are o baterie de 1500 mAH, foarte puternică pentru o boxă, care îi furnizează o autonomie de până la 8 ore. Boxa este compatibilă cu dispozitive ca smartphone-uri, laptop–uri, tablete, MP3, MP4, MP5. Dispune și de un microfon pentru apeluri handsfree, devenind astfel însoțitorul perfect în mașină.

Recenzii

Nota 
Madalina 2021-09-29
Excelent

Sumet bun fara distorsiuni. O boxa mica de nota 10++++

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    Xiaomi Bluetooth Speaker

    Xiaomi Bluetooth Speaker

    21 alte produse in aceeasi categorie: