AU-SPORT

Xiaomi Mi Sport

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

188,00 lei

Xiaomi este o companie versatilă care se adresează mai multor segmente de public, începând de la cei mai mici până la persoanele de vârsta a treia, gigantul asiatic a creat mai multe produse pentru iubitorii de sport. În departamentul audio ies în evidență căștile fără fir Xiaomi Mi Sport care au fost bine primite de utilizatori.

Mi Sport: căștile viitorului

Este evident că Xiaomi depune eforturi pentru a aduce viitorul tehnologic  în prezent. Acest lucru se remarcă la căștile Mi Sport care au caracteristici foarte atrăgătoare pentru clienții din România. În primul rând, datorită tehnologiei Bluetooth 4.1 căștile funcționează fără fir și pot fi conectate la smartphone sau alte dispozitive compatibile. În plus, dispun de o autonomie de invidiat, se încarcă în doar 20 de minute și pot fi folosite timp de 7 ore.  

Un pariu pe confort

Caracteristica cea mai iubită de utilizatorii căștilor Xiaomi Mi Sport este faptul că permit realizarea oricărui tip de activitate deoarece se adaptează perfect și confortabil la forma urechii. Sunt căști in-ear, adică se introduc în pavilionul urechii fără fire incomode care se încurcă mereu.

În plus, căștile Mi Sport sunt rezistente la apă și transpirație și emit un sunet curat care nu se distorsionează la creșterea volumului.

Recenzii

Nota 
Adina 2021-09-30
Recomand

Se aud foarte bine.

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    Xiaomi Mi Sport

    Xiaomi Mi Sport

    21 alte produse in aceeasi categorie: