Xiaomi Mini Bluetooth In-ear Headset

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

135,00 lei

Xiaomi Mini Bluetooth In-ear Headset sunt niște căști cu specificații de top, foarte interesante, la prețuri avantajoase pentru public. Cu acest tip de produse, gigantul asiatic a reușit să ocupe un gol pe piață, cel al produselor de calitate la prețuri accesibile. Bineînțeles că acest gadget respectă valorile caracteristice mărcii: un design elegant, confort, naturalețea sunetului și respect pentru client.

Design ideal pentru urechi

Așa cum indică numele, căștile se poziționează în interiorul urechii. Pentru a se adapta corect la forma urechii, căștile au trei capete interschimbabile, fapt care crește ergonomia dispozitivului. Mini Bluetooth de la Xiaomi cântăresc doar 4.5 grame și se remarcă printr-un design care nu deranjează utilizatorul. Disponibile în alb și negru, căștile au un strat de protecție IPX4 care le mărește durabilitatea și le transformă în partenerul ideal pentru orice activitate.

Caracteristicile căștilor Mini Bluetooth In-Ear

Aceste căști in-ear au o baterie de 40 mAh care se pot reîncărca într-o oră cu ajutorul benzii magnetice care însoțește dispozitivul, asigurând o durată de folosire între una și trei ore. Durata de viață în stand-by este de 60 de ore, caracteristică foarte utilă în timpul călătoriilor sau activităților prelungite. Căștile sunt fără fir cu ajutorul tehnologiei Bluetooth 4.1, cu consum redus și pot fi conectate la smartphone, tabletă, calculator sau alte dispozitive aflate pe o rază de până la 10 metri.

Recenzii

Nota 
Laura 2019-07-19
Buna

Produs OK in categoria sa de pret.

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    Xiaomi Mini Bluetooth In-ear Headset

    Xiaomi Mini Bluetooth In-ear Headset

    21 alte produse in aceeasi categorie: