Xiaomi Bluetooth Headset

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

118,00 lei

Xiaomi se depășește pe sine de fiecare dată când lansează pe piață un nou produs, indiferent dacă este vorba de o tabletă, un telefon mobil, un wearable sau un accesoriu. În acest caz, surprinde din nou publicul cu Bluetooth Headset, unele dintre cele mai bune căști in –ear fără fir care se pot achiziționa în România.

Lejeritate fără a pierde din stil

Aceste căști multifuncționale, cu dimensiunile de 5.60 x 1.00 x 0.80 cm și o greutate de 6.5 grame, se remarcă prin lejeritate, sunt foarte confortabile și aproape că nu se simt la purtare.

Placa în care este integrat cablul permite realizarea unor funcții precum controlul vocii, ajustarea volumului, schimbarea melodiei, primirea de apeluri etc. În plus, tehnologia CVC reduce zgomotul de fond în timpul conversațiilor.

Specificațiile produsului Xiaomi Bluetooth Headset

Este greu să ieși în evidență pe o piață saturată, însă acest dispozitiv se remarcă cu ușurință. Datorită tehnologiei Bluetooth 4.1  sau 5.0 (Youth Edition), căștile se pot conecta la mai multe dispozitive simultan, iar transmisiunea audio este rapidă și stabilă. Disponibile în două culori, alb și negru, aceste căști au o frecvență de răspuns între 20 și 40 kilohertzi, o impedanță de 32 de ohmi și autonomie de până la trei ore. Clienții gigantului asiatic nu dau greș dacă achiziționează Bluetooth Headset.

Recenzii

Nota 
Mircea 2021-12-22
Bun

Recomand

 • 0 din 1 persoane au considerat aceasta recenzie utila.
Nota 
Alexandru 2019-07-19
Recomand

Caliate pret OK. Recomand.

  Scrie-ti parerea!

  Scrie o recenzie

  Xiaomi Bluetooth Headset

  Xiaomi Bluetooth Headset

  21 alte produse in aceeasi categorie: