MI-SSMUG

Mi Stainless Steel Mug

Produs nou

Avertizare: Ultimele articole în stoc!

95,00 lei

Xiaomi a lasant pe piață un nou produs: Mi Stainless Steel Mug, o cană din oțel inoxidabil.

Dacă îți plac produsele create de firma Xiaomi, nu porți pierde oportunitatea de achiziționa noua cană de oțel inoxidabil.

Este vorba de o cană cu efect de izolare termică și pereți dubli. Dacă îți dorești ca băuturile să își mențină tempeatura, cana Mi Stainless Steel Mug este ideală pentru tine, Cu această cană băuturile se vor păstra reci sau calde timp îndelungat.

Design minimalist

Această cană de oțel inoxidabil de la Xiaomi are un design minimalist și clasic. Culoarea albă coferă produslui un aer proaspăt, avarangansit și elegant în același timp.

Procesul de vopsire a suprefeței căni este este realizat prin aplicarea unei vopsele albe la temperatură ridicată. Vopseaua de culoare albă este mai lucioasă și de mai bună calitate.

Cu referire la dimensiuni, această cană are diametrul de 87,5 mm și o înălțime de 85 mm. Nu este o cană mică, însă este un produs comod și rezistent, ușor de folosit atât acasă cât și în excursii.

Această cană are un design ergonomic, fiind ușor și comod de ținut în mână. De aceea, Mi Stainless Steel Mug are un mâner hiperbolic din oțel inoxidabil austenitic. Acest mâner facilitează prinderea și previne căderea sau alunecarea.

Cană polivalentă: ideală pentru băuturi reci și fierbinți

Noua cană de la Xiaomi are o capacitate de 400 ml, este complet metalică, fabricată din oțel inoxidabil austenitic 316. Atât cana cât și mânerul sunt realizate din acest material care se caracterizează prin calitate, durabilitate și rezistență.

Cana Mi Stainless Steel Mug are o stuctură cu strat dublu de oțel inoxidabil, adică dispune de izolare termică dublă care blochează conductivitatea termică. Structura descrisă conferă polivalență acestei căni care rezistă la rece, căldură și prevină scurgerile.

Îți place cafeaua foarte fierbine sau ceaiul foarte rece? Cu această cană vei putea păstra toate băuturile tale favorite la temperatura dorită. Băuturile se vor menține calde sau reci timp îndelungat.

Rezistentă și ușor de curățat

Oțelul inoxidabil austenitic 316 transformă această npuă cană produsă de firma Xiaomi într-un recipient foarte rezistent la șocuri și la coroziune. Vei avea o cană care nu se sparge, cu durată de viață lungă și foarte sigură pentru băuturi, deoarece nu se oxidează.

O caracteristică remarcabilă a cănii Mi Stainless Steel Mug este forma sa. Cana are o structură clasică cu baza lată, fiind foarte stabiliă și practică.

Al punct forte al acestui produs de la Xiaomi este faptul că rezorvorul recipientului a fost creat prin tehnologia de electroliză. Suprafața cănii este foarte fină și previne murdărirea. Astfel, această cană este foarte ușor de folosit și de curățat.

Nu pierde această ocazie

Fie că ești sau nu un client fidel al produselor Xiaomo, noua cană Mi Stainless Steel Mug nu te va dezamăgi.

Dacă își dorești o cană din oțel inoxidabul original, rezistentă, polivantentă și cu un raport calitate – preț, nu ezita să cumperi acest produs. 

Model: GB48069-2016

Recenzii

Nota 
Dinu E 2022-05-14
excelenta

frumoasa si buna

  Nota 
  Cristian 2021-11-03
  Excelent

  Foarte bun produsul !!!!!

   Scrie-ti parerea!

   Scrie o recenzie

   Mi Stainless Steel Mug

   Mi Stainless Steel Mug

   30 alte produse in aceeasi categorie: