AMAZPEDO

Amazfit Chip Pedometer

Produs nou

Avertizare: Ultimele articole în stoc!

110,00 lei

Activitatea gigantului asiatic continuă să crească în toate domeniile tehnologice existente și lansează pe piață produse inovatoare și interesante care surprind  constant publicul. Unul dintre cele mai simple și interesante gadgeturi este Amazfit Chip Pedometer, un cip cu tehnologie Bluetooth care se adresează iubitorilor sportului, deoarece permite monitorizarea activităților  fizice, a vitezei de alergare și a numărului de pași.

Cum funcționează?

Pentru protecție, acest dispozitiv este comercializat într-o cutie mică, albă. Înainte de folosire, trebuie scos cipul din cutie și poziționat în pliurile pantofilor sport, astfel încât să nu fie vizibil în timpul mersului. Amazfit Chip Pedometer, cu tehnologie Bluetooth 4.0 și un senzor puternic cu 6 axe, se conectează la smartphone pentru a oferi utilizatorilor toate informațiile necesare.

În plus, un indicator LED  informează utilizatorul asupra stării dispozitivului, a bateriei și altor funcții. Cipul este compatibil cu sistemele de operare Android 4,4  și superior sau iOS 8,0 și superior.

Designul și bateria cipului pentru sportivi

Xiaomi este atent la toate detaliile dispozitivelor sale, în special în ceea ce le privește pe cele destinate să îmbunătățească activitatea fizică a utilizatorilor. Astfel, acest dispozitiv are un design îngrijit, gândit pentru a nu deranja mișcările sau activitatea sportivului care îl folosește. Cipul cântărește doar 9.6 grame și are 56.5 x 24.8 x 7.9 milimetri.

Sursa de alimentare a cipului este o baterie tip pastilă, de lungă durată care permite utilizatorului să folosească Amazfit Chip Pedometer pe o perioadă îndelungată, fără a fi nevoie de încărcare.

Recenzii

Nota 
Nicoleta 2021-09-26
Excelent

Foarte ok

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    Amazfit Chip Pedometer

    Amazfit Chip Pedometer

    30 alte produse in aceeasi categorie: