Port card Xiaomi MIIIW

Produs nou

110,00 lei

Este posibil să folosești ultimele tehnologii și în același timp să respecți mediul înconjurător. Xiaomi a creat o colecție de produse ecologice care arată respectul fabricantului față de planetă. Unul dintre aceste produse este port cardul fabricat sub marca MIIIW, linia ecologică a firmei Xiaomi. Acest mic articol încape perfect în buzunarul pantalonilor și păstrează în siguranță orice tip de card.

Un design creat pentru siguranță

Acest port card de la Xiaomi îndeplinește condițiile necesare pentru a păstra în siguranță cardurile utilizatorilor. Cu dimensiuni de 109.1 x 67.7 x 11.5 mm și o greutate de doar 70.4 grame, acest produs poate păstra până la 16 cărți de vizită sau 6 carduri bancare.

Designul port cardului MIIIW

Deși nu incorporează niciun logotip de la Xiaomi, acest articol are aceleași trăsături estetice ca și fabricantul care gestionează linia ecologică MIIIW. Port cardul are un design simplu și minimalist, de formă rectangulară, cu o carcasă argintie compusă dintr-un aliaj de metale și ABS. Acest produs nu respectă doar cerințele de siguranță ale utilizatorilor, ci și pe cele estetice.

Recenzii

Nota 
Stefan 2021-07-27
Frumos

Frumos

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    Port card Xiaomi MIIIW

    Port card Xiaomi MIIIW

    30 alte produse in aceeasi categorie: