Xiaomi TS Protective Glasses

Produs nou

127,00 lei

În ziua de azi trăim înconjurați de telefoane, calculatoare, tablete și alte dispozitive și suntem supuși constant razelor ultraviolete emise de ecran, iar această situație ne poate afecta sănătatea oculară. Xiaomi TS Protective Glasses sunt niște ochelari capabili să ne protejeze vederea de lumina artificială care ne afectează ochii. Au un design simplu și discret, de culoare albă, ai căror montură de polieterimidă îi face ușor și plăcut de purtat.

Caracteristicile ochelarilor Xiaomi TS Protective Glasses

Cu o greutate de 17 grame, acești ochelari sunt cei mai ergonomici de pe piață, deoarece designul lor curbat, decorat cu pernițe la nivelul nasului, se adaptează perfect pe fața utilizatorului. Acești ochelari garantează o protecție de 60% contra razelor luminii albastre emise de ecranele LED și protecție maximă contra razelor ultraviolete dăunătoare. În plus, ochelarii sunt gândiți să filtreze doar lumina dăunătoare.

Recenzii

Nota 
cristina r 2021-08-28
utili

design plact, usor de purtat

  Nota 
  Mihai 2020-05-09
  Buni

  ochelarii trebuie sa spun ca sunt un model ce eu zic ca este feminin. Rama este de culoare rosie, sunt foarte draguti. Lentila are o tenta galbuie, banuiesc ca de la filtrele aplicate. Vin la pachet cu un toc si o carpita de curatare. Prietenei mele ii plac acesti ochelari.

   Scrie-ti parerea!

   Scrie o recenzie

   Xiaomi TS Protective Glasses

   Xiaomi TS Protective Glasses

   30 alte produse in aceeasi categorie: