TUROK-CLASSIC

Turok Steinhardt Classic

Produs nou

Avertizare: Ultimele articole în stoc!

210,00 lei

În ziua de astăzi este fundamental să purtăm ochelari de soare capabili să ne protejeze ochii de particulele și razele de lumină  dăunătoare. Turok Steinhardt Classic sunt niște ochelari creați sub umbrela Xiaomi și oferă utilizatorilor o soluție eficientă, comodă și atractivă. Acești ochelari sunt moderni și se încadrează perfect în funcție de proporțiile feței.

Lentile polarizate cu filtru  UV400

Atunci când cumperi o pereche de ochelari de soare este foarte important să te interesezi dacă oferă protecție împotriva razelor ultraviolete ale soarelui. În acest caz, Xiaomi a dotat ochelarii cu lentile polarizate de tipul UV400, fabricate din nailon, cu rezistență de aproape 100 % contra particulelor ultraviolete. În plus, ochelarii sunt rezistenți la căldură și produse chimice.

În acest fel, ochii sunt protejați de particulele dăunătoare din exterior, care din păcate, sunt tot mai numeroase din cauza găurilor din stratul de ozon și a poluării atmosferice.

Un corp flexibil și rezistent

Pe lângă protecția oferită, ochelarii Turok Steinhardt Classic mai au o caracteristică importantă, sunt foarte durabili datorită corpului din oțel inoxidabil  304H, foarte rezistent. În plus, acești ochelari de soare sunt foarte flexibili, caracteristică care le crește rezistența și nu se vor rupe ușor dacă sunt scăpați pe jos.

Nu în ultimul rând, datorită flexibilității, ochelarii se adaptează foarte bine la forma feței. Ochelarii sunt perfecți atât pentru femei, cât și pentru bărbați, sunt foarte atractivi și pot fi folosiți la condus sau în timpul activităților sportive. Pe lângă faptul că protejează ochii de razele dăunătoare, acești ochelari au un design interesant, în stilul celor de aviator.

Recenzii

Nota 
Diana 2021-09-26
Excelent

Recomand!!!

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    Turok Steinhardt Classic

    Turok Steinhardt Classic

    30 alte produse in aceeasi categorie: