CIRCLEJOY

Kit Wine Xiaomi Circle Joy

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

280,00 lei

Vinul este unul din elementele cheie în gastronomia mediteraneană, europeană și mondială. Pentru a te bucura de această băutură milenară este nevoie de mai mult decât de un soi bun, sunt necesare câteva accesorii care pot scoate în evidență vinul.

Patru accesorii indispensabile

Uneori este bine să ne satisfacem un capriciu, mai ales dacă este vorba de un produs atât de iubit.  Xiaomi devine un expert în vin și lansează pe piață un kit de accesorii utile și elegante. Wine Xiaomi Circle Joy este un kit de patru accesorii pe care gigantul asiatic  ți-l pune la dispoziție pentru a te bucura de orice varietate de vin, fie el roșu sau alb.

Un tirbușon electric: În primul rând, kit-ul include un element clasic dotat cu tehnologia specifică  gigantului asiatic. Este vorba, de un tirbușon, comod și eficient, care poate deschide până la 120 de sticle cu o singură încărcare.

Un dop cu pompă de vid: Al doilea accesoriu din set înlocuiește cu succes dopul de plută care care se rupe ușor, precum și dopurile convenționale care nu sunt foarte eficiente. Dopul cu pompă de vid păstrează vinul până la șapte zile după deschiderea sticlei.

Un decantor:  Acest accesoriu select îndeplinește mai multe funcții, pe lângă faptul că designul acestuia îi va surprinde pe invitați, aerisește, oxigenează și îmbunătățește calitatea vinului în timp ce este servit în pahare.

Un tăietor de capișon: Acest ultim accesoriu îndepărtează ușor folia de la gâtul sticlelor de vin. Designul stilat al acestui accesoriu îți va asigura titlul de expert în vinuri printre prieteni și în familie.

De ce să cumperi Kit Wine Xiaomi Circle Joy

De multe ori, persoanele care știu să se bucure de un vin bun consideră că accesoriile nu sunt necesare deoarece nu sunt experți în materie. Este adevărat ca unele kituri de vin de pe piață sunt destinate profesioniștilor și enologilor. Totuși,  Circle Joy de la Xiaomi este ideal pentru orice iubitor al acestei băuturi indispensabile din gastronomia lumii. Dacă dorești să te bucuri cu eleganță de vinurile tale favorite, acest kit este perfect: complet, select și ușor de folosit.  De asemenea, acest set de accesorii poate reprezenta un cadou perfect pentru orice ocazie.

Include 4 baterii AA LR6

Recenzii

Nota 
Vera 2021-12-12
Un cadou inspirat

Tirbusonul este excelent.

  Nota 
  Cristina 2020-02-11
  recomand

  excelent

   Scrie-ti parerea!

   Scrie o recenzie

   Kit Wine Xiaomi Circle Joy

   Kit Wine Xiaomi Circle Joy

   30 alte produse in aceeasi categorie: