BEE-CIGALIGHT

Beebest Electronic Cigarette Lighter

Produs nou

145,00 lei

Dacă ești fumător sau dorești să faci un cadou unui prieten, Beebest Electronic Cigarette Lighter poate fi produsul ideal. Diferită de brichetele tradiționale, acest aparat electronic  permite aprinderea țigaretelor, fără foc, în orice loc, chiar și contra vântului. În plus, este un produs foarte elegant.

Care sunt caracteristicile brichetei?

Chiar dacă nu poartă logoul gigantului asiatic, această brichetă face parte din lanțul de produse ecologice de la Xiaomi, adică  a fostfabricată cu scopul de a oferi o soluție simplă și eficientă utilizatorilor și în același timp garantează protejarea mediului înconjurător.

Pe suprafața brichetei se află un ecran tactil, iar printr-o simplă apăsare a acestuia se aprinde partea electrică. În acest fel, bricheta funcționează fără gaz și nu generează flacără, este suficient să atingeți capătul țigării de partea caldă a dispozitivului și aceasta se va aprinde instant.

Beebest Electronic Cigarette Lighter se remarcă prin faptul că este un produs ușor de folosit, comod și ecologic. Pe lângă faptul că nu folosește gaz pentru a funcționa, acestă brichetă este anti –vânt și se aprinde ușor în orice condiții.

Design și alte caracteristici

Beebest este o brichetă practică care se încarcă prin USB, o opțiune foarte comodă și simplă pentru utilizatori. Bateria cu litiu de 200 mAh garantează folosirea zilnică a brichetei timp de o săptămână întreagă.

Pentru a aprinde bricheta este suficient să atingeți suprafața tactilă, iar apoi să o mai atingeți o dată pentru a emite căldură. Aceleași operațiuni trebuie realizate pentru a închide bricheta după ce ați aprins țigarea, lumânarea sau alte obiecte.

Bricheta are un corp metalic de 48 de grame, este fabricată dintr-un aliaj de zinc care garantează rezistența la uzură și o viață utilă mai lungă. În plus, acest produs din ecosistemul Xiaomi este de culoare neagră și are un design atractiv, elegant și îngrijit, cu o textură fină.

Model: L101.

Recenzii

Nota 
Christian 2021-08-20
A perfect present. A very funy product.

This is a good gadget to use by a present. Good quality and perfect finish in materials. It works perfectly.

  • 1 din 1 persoane au considerat aceasta recenzie utila.

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Beebest Electronic Cigarette Lighter

Beebest Electronic Cigarette Lighter

30 alte produse in aceeasi categorie: