Turok Steinhardt for Kids

Produs nou

210,00 lei

Ochii sunt organele care suferă cel mai mult din cauza razelor ultraviolete ale soarelui și de aceea este important să îi protejăm de tineri pentru a evita posibilele probleme de sănătate în viitor.

Turok Steinhardt for Kids opresc razele de soare dăunătoare pentru ochi și filtrează particulele sănătoase, în așa fel încât tinerii  vor avea o experiență a utilizatorului satisfăcătoare și confortabilă.

Protecție, mai presus de tot

Unul dintre aspectele cele mai remarcabile ale Turok Steinhardt este capacitatea de izolare a razelor ultraviolete, deoarece au mai multe straturi de protecție cu ajutorul cărora se obține efectul de respingere a particulelor dăunătoare. Concret, ochelarii au șase straturi de protecție. Primul strat este cel care conferă rezistența la uzură și protejează lentila pe o durată lungă de timp. Al doilea strat protejează împotriva razelor ultraviolete de tipul 300.

Al treilea strat, de tipul Tac, obține un rezultat anti – impact, iar al patrulea strat este pentru polarizare. Al cincilea strat întărește  rezistența lentilelor la șocuri, iar ultimul strat întărește protecția împotriva razelor dăunătoare ale soarelui. În definitiv, ochelarii au o compoziție elaborată de cei mai buni specialiști pentru ca vederea copiilor să fie protejată.

Design și alte caracteristici

Acești ochelari pentru copii au o greutate de 15 grame, sunt compuși dintr-un material de plastic și sunt disponibili în trei culori: portocaliu, verde și roșu, iar cei mici pot alege culoarea care se potrivește cel mai bine personalității lor. Ochelarii sunt confortabili și au un design ideal care nu provoacă deranj în timpul purtării.  Ochelarii Turok Steinhardt for Kids  au o mică pernuță care trece neobservată și protejează puntea nazală în timpul folosirii.

În definitiv, acesti ochelari garantează protecția ochilor și o vedere clară, iar designul atractiv este adecvat pentru copii de diverse vârste. Dimensiunile ochelarilor sunt de 47 milimetri (rama superioară), 19 milimetri (puntea) și 126 milimetri (brațele).

Recenzii

Nota 
Razvan 2021-09-26
PERFECT

Un cadou bun

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    Turok Steinhardt for Kids

    Turok Steinhardt for Kids

    30 alte produse in aceeasi categorie: