TUROK-STR015

Turok Steinhardt STR015-0105

Produs nou

210,00 lei

Razele de soare sunt dăunătoare, iar ochii sunt cei mai afectați. În era informaticii, petrecem tot mai multe ore zilnic în fața ecranului calculatorului, iar pentru a ne proteja ochii, sănătatea și vederea, este important să folosim ochelarii de soare și protecție. Turok Steinhardt sunt ideali pentru a ne proteja ochii și în plus, au design foarte atractiv.

Caracteristicile ochelarilor

Înainte de a cumpăra o pereche de ochelari de soare, este fundamental să te informezi și să verifici dacă au filtre de protecție contra razelor dăunătoare ale soarelui. În acest sens, Turok Steinhardt STR015-0105 au mai multe straturi de lentile polarizate de tipul TAC UV400, care lasă lumina nedăunătoare să treacă și resping restul de particule.

În plus, ochelarii nu alterează culorile, iar datorită lentilelor polarizate nu produc reflexii incomode.  Acești ochelari de soare sunt confortabili și conferă o vedere clară.

Un design îngrijit

Ochelarii au o greutate de 24 de grame, au finisaje confortabile care se adaptează feței utilizatorului și sunt ideali pentru a fi purtați  în timpul activităților sportive în aer liber, precum alergatul sau mersul pe bicicletă.

Ochelarii de soare au dimensiuni de 59 de milimetri (rama superioară) x 14 milimetri (puntea) x 140 milimetri (brațele), cu o structură compusă din material TR90, au culoarea neagră și lentilele albastre. Pachetul mai include și o pânză pentru curățat ochelarii și o husă elegantă.

Recenzii

Nota 
Razvan 2021-09-26
PERFECT

Un cadou bun

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    Turok Steinhardt STR015-0105

    Turok Steinhardt STR015-0105

    30 alte produse in aceeasi categorie: