Xiaomi HN1

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

110,00 lei

Xiaomi HN1 este una din acele mici bijuterii tehnologice perfecte în anumite situații. Cu un design elegant, comod și eficient, acest trimmer poate îndeplini trei funcții în același timp, rapid și fără durere.

Caracteristicile Xiaomi HN1

Părul vizibil din nas și urechi este o problemă destul de frecventă, mai ales pentru bărbați, însă epilarea în aceste zone sensibile este foarte dureroasă. De aceea, Xiaomi a creat acest mic trimmer care poate fi purtat în buzunar fără a atrage atenția. Produsul are un design cilindric de 12.9 cm înălțime, cu un diametrul de 1.65 cm și un finisaj negru mat, foarte discret.

Fabricat din materiale durabile, trimmerul Xiaomi HN1 are un capăt din oțel marca Toyota. În plus, dispozitivul este impermeabil, deci poate fi folosit la duș sau în cada de baie și poate fi clătit fără probleme după folosire.

Alte caracteristici ale trimmerului Xiaomi

Acest trimmer simplu și eficient aparține lanțului ecologic al gigantului asiatic, motiv pentru care nu prezintă logoul Xiaomi. Ideal pentru a tăia părul din nas și urechi și pentru a aranja sprâncenele, acest dispozitiv are o tensiune nominală de 1.5 volți. Trimmerul dispune de un motor de mare viteză, cu putere de 2 wați și funcționează cu o baterie de tipul AAA.

Recenzii

Nota 
Sorin N 2021-08-19
Trimmer

Produs de calitate, silentios

  • 1 din 1 persoane au considerat aceasta recenzie utila.
Nota 
rares c 2020-05-04
bun

super bun si elegant

  • 1 din 1 persoane au considerat aceasta recenzie utila.

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Xiaomi HN1

Xiaomi HN1

30 alte produse in aceeasi categorie: