MJ-ESCREW

Mijia Electric Screwdriver

Produs nou

280,00 lei

În ziua de azi,  în toate casele ar trebui să existe cel puțin o trusă cu unelte de bază, pentru a fi folosite în situații neprevăzute ori pentru a realiza operațiuni simple precum prinderea unui tablou. În cazul de față, vă oferim cea mai bună unealtă de pe piață la un preț foarte avantajos.

Mijia Electric Screwdriver este o șurubelniță electrică, portabilă, care îndeplinește toate funcțiile șurubelnițelor clasice, însă mult mai rapid și mai comod. Cu această unealtă nu mai  trebuie să strângi sau să desfaci constant șuruburile, ci trebuie doar să apeși câteva secunde butonul corespunzător.

Caracteristici de bază

Unul dintre avantajele șurubelniței Mijia Electric Screwdriver este faptul că include 12 piese diferite, interschimbabile, în așa fel încât cu ajutorul unei singure șurubelnițe pot fi îndeplinite funcțiile mai multor unelte. În acest fel, utilizatorii pot lucra cu orice tip de șurub, indiferent de mărimea acestuia, și vor obține întotdeauna rezultate profesioniste.

Această unealtă dispune de o baterie de 2.000 mAh care poate fi încărcată cu ajutorul cablului incorporat. Funcționează cu o  putere de 3.6 volți și își  îndeplinește funcțiile cu o viteză impresionantă, calculată în secunde.

Alte avantaje ale șurubelniței Electric Screwdriver

Această șurubelniță electrică de la Mijia are un design care garantează folosirea în siguranță și este fabricată din materiale ignifuge și izolate termic. În acest fel, utilizatorii pot folosi această șurubelniță fără niciun risc de pericol și pot realiza lucrări de bricolaj în deplină siguranță.

Cu mufă de încărcare C, această unealtă are trei viteze de funcționare diferite, atât pentru înșurubare (butonul stâng, L), cât și pentru deșurubare (butonul drept, R). Pe de altă parte, dacă dorești să blochezi, trebuie să folosești inelul neutru integrat.

Nu în ultimul rând, trebuie remarcat faptul că Screwdriver de la Mijia are capetele de oțel din aliaj S2 care garantează precizia. În plus, șurubelnița are integrați indicatori LED care îți permit să lucrezi în medii întunecoase sau puțin iluminate.

Model: MJDDLSD001QW.

Recenzii

Nota 
MARIUS-MARIAN S 2020-11-12
Merita

Rezistentă

  • 1 din 1 persoane au considerat aceasta recenzie utila.

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Mijia Electric Screwdriver

Mijia Electric Screwdriver

30 alte produse in aceeasi categorie: