MJ-SCREW

Mijia Screwdriver

Produs nou

185,00 lei

Dacă îți place să faci mici lucrări de bricolaj și dorești să ai acasă unelte eficiente și de calitate, îți recomandăm Mijia Screwdriver.

Această șurubelniță electrică cu mai multe capete este eficientă și ușor de folosit pentru a monta mobilă, repara calculatoare, monta rafturi etc. În general, această unealtă este foarte utilă pentru orice lucrare care implică înșurubatul sau deșurubatul.

Această șurubelniță este una dintre cele mai bune de pe piață datorită pozițiilor, mărimilor și funcțiilor pe care le îndeplinește. În plus, are un design remarcabil.

Cum funcționează Mijia Screwdriver?

Această șurubelniță dispune de control precis și este capabilă să se adapteze la orice situație, iar utilizatorii vor putea realiza orice lucrare în mod rapid și eficient. În plus, are trei viteze și o vei putea  alege pe cea potrivită.

Set de 16 capete magnetice

Avantajul principal al șurubelniței Mijia Screwdriver este faptul că, pe lângă corpul principal, include 16 capete de mărimi diferite care se pot monta și demonta foarte ușor datorită bazei magnetice.

În acest fel, pe lângă viteză, utilizatorii pot alege și mărimea capătului, în funcție de lucrarea realizată, iar avantajul este că poți folosi o singură șurubelniță pentru mai multe tipuri de lucrări și poți economisi spațiu în trusa de scule.

Capetele încorporate sunt:

 • Torx: T15 / T20 / T25 1 T30
 • Hexagonal: H3 / H41 H5 / H6
 • Standard : GB / T 10635-2013
 • Cruce: PH0 / PH1 -  PH2 1 PH3
 • Cruce SL4 / SL6
 • M cruce: PZ1 / PZ2

Designul șurubelniței

Alt avantaj al acestei șurubelnițe de la Mijia este designul foarte bine gândit, precum și combinația de materiale de calitate care conferă a experiență a utilizatorului excelentă și prelungesc durata de viață a produsului.

Creuzetul de grafit are o tijă extensibilă care se adaptează diferitelor mărimi și vei putea folosi șurubelnița în orice colț din casă.

Șurubelnița are un corp ușor (230 grame), cu un design special conceput pentru o folosire simplă și ergonomică, cu dimensiuni de 144 x 34 x 34 mm.

Model: MJJLL SD002QW

Recenzii

Nota 
Cosmin 2021-09-26
Excelent

O scula buna si de calitate

  Scrie-ti parerea!

  Scrie o recenzie

  Mijia Screwdriver

  Mijia Screwdriver

  30 alte produse in aceeasi categorie: