Mijia Metal Signing Pen

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

46,00 lei

Sectorul tehnologic evoluează mereu chiar și în cazul acelor produse care la prima vedere trec neobservate, însă fac parte din viața de zi cu zi a persoanelor. În cazul de față, Metal Signing Pen este un pix practic, creat pentru a oferi o experiență senzațională de scris și/sau desenat.

Acest articol a fost creat, lansat și comercializat sub marca Mijia, însă aparține ecosistemului de produse Xiaomi. Din acest sistem fac parte mai multe produse minimaliste, eficiente și foarte folositoare utilizatorilor din întreaga lume.

Avantajele produsului

Cu o grosime de 0.5 milimetri, pixul Metal Signing Pen este ideal pentru persoanele cărora le place să deseneze sau  încă mai scriu de mână și își doresc un instrument elegant de scris pe care să îl folosească în viața de zi cu zi. Unul dintre principalele avantaje ale pixului este modul fluid de scriere pe suprafețe, cu linii subțiri și elegante, datorită vârfului din carbură de tungsten, de mare precizie.

Eleganță și confort

Cu un design giratoriu și un corp compus din aluminiu și zinc, acest pix este ideal pentru a garanta confortul și lejeritatea în timpul folosirii, datorită diametrului de 0.95 milimetri și a suprafeței plăcute și fără asperități. Acest pix este ideal pentru studenții și elevii care scriu mult de mână, precum și pentru profesori sau pentru oamenii de afaceri care doresc să folosească un instrument elegant pentru semnat. Mecanismul are o viață utilă de 50.000 de rotații.

Pixul dispune de o rezervă cu cerneală neagră, însă utilizatorii pot folosi ce culoare preferă. În ceea ce privește culoarea exterioară a pixului, utilizatorii pot alege între două culori clasice folosite de Xiaomi pentru produsele sale: auriu și argintiu.

Recenzii

Nota 
gabriel m 2022-05-11
Arataă bine

Design reușit

  Nota 
  gabriel m 2022-03-08
  Super

  Arata și se simte fantastic în mîna, atunci cînd scrii

   Nota 
   Dan B 2021-02-18
   Excelent!

   Un pix din metal foarte fin, absolut superb! Il recomand atat pentru a fi oferit cadou cat si pentru uz personal!

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    Mijia Metal Signing Pen

    Mijia Metal Signing Pen

    30 alte produse in aceeasi categorie: