MIJIA-FUZZTRIM

Mijia Fuzz Trimmer (Aparat de curatat scame)

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

169,00 lei

Mijia Fuzz Trimmer este noul model de aparat de curățat de scame lansat de piață de sub marca de dispozitive inteligente a firmei Xiaomi. Ai auzit de acest aparat?

Cu siguranță îți petreci mult timp având grijă ca hainele tale să dureze cât mai  mult și să arate ca noi. Însă, de multe ori indiferent ce faci, apar scame pe haine.

Cu trecerea timpului, din cauza folosirii și spălării repetate, apar scame pe paltoane, pulovere sau eșarfe. Din cauza scamelor articolele de îmbrăcăminte își pierd farmecul și par învechite.

Dacă dorești să scapi de aceste neajunsuri, Xiaomi îți oferă soluția  printr-o simplă apăsare pe buton. Cumpără aparatul Mijia Fuzz Trimmer și hainele tale favorite vor arăta ca noi.

Design confortabil, elegant și sigur  

Aparatul de curățat scame de la Xiaomi este un dispozitiv de culoare albă, sobru și elegant, cu un design care urmează linia inovatoare a  dispozitivelor inteligente produse de sub –marca Mijia.

Dispozitivul cântărește un pic mai mult de 200 de grame și are dimensiuni de 145 x 62 x 65 mm și este un produs mic, compact, ușor și portabil. Astfel, dacă dispozitivul trebuie încărcat se va aprinde ledul ascuns în logotip. Același led se aprinde și în momentul în care aparatul este încărcat complet. Simplu și elegant.

Folosirea în sigurantă a dispozitivelor electronice este un factor important. De aceea, Mijia Fuzz Trimmer este dotat cu un sistem de dublă protecție. Astfel, dacă scoți capul de tăiere sau deschizi containerul în care se colectează scamele, dispozitivul se va închide automat.

Eficient fără a strica hainele

Mijia Fuzz Trimmer este un aparat de curățat scame 100 % eficient și nu afectează materialul hainelor. Protejarea hainelor tale este pe primul loc.

Dispozitivul este compus din 5 lame integrate în capul flotant, însoțite de palele unui ventilator centrifug. Aparatul are designul în forma literei P pentru a evita împrăștierea scamelor.

În plus, exteriorul capului de tăiat este protejat de un capac cu sită de oțel cu grosimea de 0.35mm pentru a evita deformarea prin presiune. Astfel, aparatul poate fi folosit fără a provoca daune hainelor.

Un avantaj al acestui aparat este faptul că  poate fi încărcat prin USB. Deoarece este foarte ușor de încărcat, vei aparatul de curățat scame  în orice moment la dispoziția ta. Mijia Fuzz Trimmer  este un dispozitiv performant, bateria de 1300mAh îi conferă 90 de minute de folosire și se încarcă complet în doar 2 ore.

Aparatul de curățat scame de la Xiaomi este foarte ușor de folosit. Trebuie doar să apeși pe butonul de aprindere și să-l treci peste suprafețele de îmbrăcăminte pe care dorești să le cureți, iar hainele tale vor arăta ca noi.

Deoarece este mic și compact, acest dispozitiv este ușor de ținut în mână, conferind o prindere ergonomică.

Pe lângă faptul că este ușor de folosit, acest aparat este și foarte ușor de curățat. Recipientul în care sunt colectate scamele are a o parte transparentă și vei putea observa cu ușurință când este plin. De asemenea, este dotat cu o perie de curățare cu mâner suficient de lung pentru a ajunge în toate colțurile de capului de tăiere și a recipientului de colectare.

Dacă vrei ca hainele tale să arate ca în ziua în care le-ai cumpărar, Mijia Fuzz Trimmer este aparatul pe care îl cauți și care te va ajuta să uiți de scame.

Model: MQXJQ01KL

Recenzii

Nota 
Mihaela Ramona 2022-01-30
Un aparat de calitate

Am cumparat aparatul de curatat Mijia Fuzz Trimmer si sunt foarte multumita de el. Il recomand cu incredere

  Scrie-ti parerea!

  Scrie o recenzie

  Mijia Fuzz Trimmer (Aparat de curatat scame)

  Mijia Fuzz Trimmer (Aparat de curatat scame)

  Accesorii

  30 alte produse in aceeasi categorie: