Brățară anti-țânțari

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

80,00 lei

Vrei să îi protejezi pe copii de pișcăturile de țânțari? Acum o poți face cu ajutorul brățării anti –țânțari, un set de brățări care conține un ulei special, respectos  cu pielea copiilor și adulților.  Cei care vor purta brățara vor ține insectele la distanță și se vor putea bucura de o vară fără pișcături sau înțepături.

Caracteristicile brățării

Brățara este elegantă și comodă, ideală pentru a proteja întreaga familie de înțepăturile insectelor. Brațara are integrat un cip cu uleiuri esențiale din plante care garantează o protecție naturală la 360 de grade, timp de 60 de zile. Cipul eliberează treptat aroma proaspătă și curată a uleiurilor esențiale.

Atât adulții, cât și copiii pot purta brățara timp de 24 de ore, deoarece nu există nici un fel de contraindicație pentru sănătate. În plus, brățara este foarte sigură și pentru bebeluși care o pot folosi fără nicio problemă. Dacă preferi, poți pune brățara la glezna bebelușului, o  poți agăța la cărucior sau rucsac.

Mai puțini țânțari, mai multă bucurie

Pentru a evita iritațiile este indicat ca uleiurile esențiale să nu intre în contact cu ochii sau răni deschise, însă brățara poate să fie folosită cu încredere deoarece nu are efecte negative asupra pielii. Brățara are un design care o face ușor și comod de folosit, datorită unui sistem de prindere și desprindere cu velcro. Trăiește fără amenințarea țânțarilor!

Recenzii

Nota 
Dragos 2021-09-26
RECOMAND

Foarte util și FUNCȚIONEAZĂ

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    Brățară anti-țânțari

    Brățară anti-țânțari

    30 alte produse in aceeasi categorie: