DO-MINISOCKET 2

Xiaomi Mini Smart Socket 2

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

155,00 lei

Încă nu ai o priză inteligentă în casă? Îți prezentăm Xiaomi Mini Smart Socket, un dispozitiv care face parte din rețeaua de domotică a producătorului care îndeplinește o serie de funcții foarte interesante. Un alt avantaj este faptul că priza poate  fi conectată  la smartphone.

Cum se folosește Xiaomi Mini Smart Socket?

Cu un design atractiv și minimalist, acest dispozitiv va face din casa ta un loc mai comod și mai plăcut. În primul rând, priza poate fi conectată la diverse dispozitive domotice pentru a crea sisteme inteligente în casă. În plus, poate fi controlată la distanță.

Datorită temporizatorului, poți configura toate aparatele să pornească sau să se oprească la o anumită oră. De exemplu, poți stabili ca umidificatorul să se activeze la ora când pleci de acasă în fiecare zi și să se oprească când te întorci. În acest fel te poți bucura de un mediu sănătos și plăcut. În același fel poți programa să pornească și să se oprească aerul condiționat sau luminile.

Siguranța acasă

În plus, de fiecare dată când pleci în călătorie sau petreci mai multe ore departe de casă poți monitoriza luminile și alte dispozitive din casă de pe smartphone (Android 4.4  sau iOS 8.0 sau superior). În același mod se pot programa camerele de siguranță să activeze alarma dacă detectează un intrus.

Control vocal și consum de energie redus

Pentru a face mai comodă viața utilizatorilor, Xiaomi a dotat Mini Smart Socket cu control vocal compatibil cu Google Home și Amazon Alexa. În acest fel, poți monitoriza aparatele electrocasnice prin control vocal  de pe telefonul mobil fără să te ridici de pe canapea. Profită de inteligența artificială.

Cel mai mare avantaj este faptul că poți monitoriza în timp real consumul de energie al dispozitivelor. În acest fel, vei putea stiiîn orice moment care este consumul energetic al fiecărui dispozitiv și poți controla costurile, fiind un ajutor pentru economisire. 

Design compact, siguranță și alte avantaje

Cu dimensiuni de 6x6x5.85 centimetri, Xiaomi Mini Smart Socket este ușor de transportat și depozitat. Priza dispune de protecție împotriva supraîncălzirii și supraîncărcării și funcționează la o temperatură ambientală cuprinsă între 0 și 364 de grade, la o frecvență între 2405 y 2480 MHz.

În plus,  funcționează la 10 A și suportă un maxim de 2300 W, suficient pentru a conecta majoritatea dispozitivelor din casă.

Nu uita că pentru a folosi această priză, precum și restul dispozitivelor domotice de la Xiaomi, trebuie să te conectezi printr-un Gateway oficial, un aparat care acționează ca o punte sau intermediar între toate aceste dispozitive. Aparatul funcționează prin intermediul protocolului de comunicare ZigBee și garantează o conectivitate puternică și fluidă. Profită de toate funcțiile acestei prize inteligente.

Nota:

Model ZNCZ04LM

Recenzii

Nota 
Remus 2021-02-16
Recomand

Este priza cu protocol Zigbee si nu WiFi. Necesita hub Xiaomi sau Aqara. Foarte multumit.

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    Xiaomi Mini Smart Socket 2

    Xiaomi Mini Smart Socket 2

    30 alte produse in aceeasi categorie: