DO-MITEMHUM

Xiaomi Mi Temperature / Humidity Sensor

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

79,00 lei

Xiaomi a creat multe dispozitive inteligente care permit utilizatorilor să controleze diverse elemente din casă. Mi Temperature / Humidity Sensor este un mic dispozitiv capabil să măsoare umiditatea și temperatura din locuință, birou sau din orice alt imobil. La fel ca și restul gadget-urilor domotice produse de gigantul asiatic, acest senzor de temperatură și umiditate poate fi conectat la alte dispozitive inteligente.

Controlul temperaturii este foarte important pentru sănătate

În prezent,  se cunoaște faptul că umiditatea și temperatura la care ne expunem în mod obișnuit reprezintă un factor determinant pentru sănătate. De fapt, conform experților, în stare de repaus este recomandată menținerea unei temperaturi între 18º și  20ºC, iar în timpul orelor de lucru sau mișcare intensă se recomandă o temperatură între 15º și 18ºC.  Aceste recomandări pot varia în funcție de vârsta, sexul și condiția fizică a fiecărei persoane, precum și de anotimp și de alți factori. Pentru a controla aceste nivele este necesar un dispozitiv de precizie precum Mi Temperature care pe lângă faptul că indică în orice moment temperatura și procentajul de umiditate, va trimite automat un semnal pe telefon, în cazul în care detectează valori anormale.

Menține  umiditatea din casa ta la un nivel sănătos

În ceea ce privește umiditatea, valorile ideale din casă sunt cuprinse între  40 % și 60 % de umiditate relativă, adică, raportul procentual dintre vaporii de apă din aer. Este important să menținem locuința la nivelul de umiditate indicat, deoarece sub acest nivel pot să apară viruși și bacterii care provoacă infecții respiratorii. În caz contrar, dacă casa este expusă la o umiditate mai mare de 60 % crește posibilitatea apariției ciupercilor și mucegaiului care provoacă alergii.

Când și unde se utilizează Mi Temperature / Humidity Sensor

Acest mic dispozitiv poate fi așezat în locuri cu umiditate ridicată, precum baia sau bucătăria. În orice caz, se recomandă ca senzorul să fie situat în camerele în care utilizatorii petrec cel mai mult timp, precum dormitoare sau sufragerii / camere de zi. Acest senzor este important mai ales în familiile cu bebeluși sau copii mici, deoarece aceștia sunt mai sensibili la valorile neadecvate de temperatură și umiditate. Înainte de a pune în funcțiune senzorul, trebuie desprins adezivul de pe partea din spate, iar apoi poate fi lipit pe perete sau orice altă suprafață verticală sau orizontală. În ceea ce privește designul, Mi Senor de la Xiaomi are un aspect minimalist și atractiv, cu forme rotunjite, de culoare albă.

Funcționează doar cu  Xiaomi Gateway instalat

Pentru a folosi Mi Temperature and Humidity Sensor, trebuie să aveți instalat în casă Xiaomi Gateway, un mic dispozitiv care permite ca senzorul să poată fi conectat la alte terminale inteligente. Astfel, acest dispozitiv este esențial pentru a putea controla temperatura și umiditatea cu ajutorul telefonului mobil.

Notă:

Este compatibil doar cu Gateway 2 și Xiaomi Aqara HUB.

Recenzii

Nota 
Emil I 2021-09-06
Super

Un produs foarte bun

  Nota 
  Florin H 2020-10-17
  Foarte precis

  Functioneaza ireprosabil arata corect atat temperatura cat si umiditatea din incapere

   Nota 
   Adrian 2020-08-02
   Mi Temp

   Deosebit, simplu si eficient, trebuie luat cu aqara hub

    Nota 
    Gherghina V 2020-03-29
    Excelent

    Este foarte bun și merge foarte bine

     Nota 
     Razvan Bogdan P 2019-12-31
     Foarte multumit

     Senzorul este mic si elegant si vine cu o baterie inclusa. De asemenea stocheaza si un istoric al datelor inregistrate, deci se poate vedea evolutia lor in timp. Recomand!

      Nota 
      Arthur 2019-11-14
      Functioneaza conform specificatiilor

      isi face treaba, are bateria inclusa.

       Nota 
       Colonelu 2019-07-26
       Foarte Multumit Recomand

       Senzor OK

        Scrie-ti parerea!

        Scrie o recenzie

        Xiaomi Mi Temperature / Humidity Sensor

        Xiaomi Mi Temperature / Humidity Sensor

        30 alte produse in aceeasi categorie: