DO-SMARTPP

Xiaomi Mi Smart Power Plug

Produs nou

92,00 lei

Xiaomi este expert în crearea și fabricarea dispozitivelor inteligente pentru casă, cu scopul de a oferi utilizatorilor o viață mai confortabilă și sigură. Cu acest scop în minte, a fost lansată  pe piață Mi Smart Power Plug, o priză inteligentă care permite controlul de pe smartphone a dispozitivelor conectate. În general, cu ajutorul acestei prize pot fi create sisteme casnice bazate pe tehnologie inteligentă. Mai jos vă explicăm cum este posibil.

La ce folosește?

În principiu, această priză este folosită pentru a deschide sau închide diferite gadget-uri conectate, precum și pentru a  programa aparatele să pornească sau să  se oprească la anumite ore, chiar dacă nu suntem acasă. În acest fel, utilizatorii pot stabili un orar de funcționare pentru toate aparatele electronice și pot face ca casa să pară locuită chiar dacă ei sunt în călătorie.

De exemplu, utilizatorii pot programa un calorifer sau încălzitor să pornească cu puțin timp înainte de a  veni acasă.

Cum funcționează?

Xiaomi Mi Smart Power Plug are un mod simplu de funcționare, astfel încât orice persoană va putea controla aparatele electro-domestice chiar dacă nu se află acasă. În primul rând, dispozitivul este pus în priză, iar în momentul în care luminița începe să clipească trebuie creat un cont în aplicația Mi Home, compatibilă cu Android 4.4 și superior sau iOS 9.9 și superior.

Din acest moment, priza poate fi conectată la WiFi, iar diversele gadget-uri din casă pot fi conectate la priza inteligentă. Pentru aceasta, trebuie urmați pașii indicați în aplicație sau în manualul de instrucțiuni inclus în pachet.

În general este vorba de un proces intuitiv, manual de instrucțiuni este simplu, iar pașii sunt explicații clar.  Pe lângă manualul de instrucțiuni și priza inteligentă, pachetul mai conține și cartea de garanție cu toate  siglele Amazon, Xiaomi și Google Assistant, deoarece este compatibilă cu asistenții vocali.

Caracteristicile și designul prizei Mi Smart Power Plug

Cu dimensiuni de 9 x 5.20 x 7.30 centimetri și o greutate de 115 grame, această priză inteligentă are un corp de plastic, rezistent la temperaturi mai mari de 750ºC, precum și la creșteri de tensiune, garantând siguranța în cazul unor incidente. Temperatura de operare este de aproximativ 35 de grade și funcționează ideal între 220 și 240 volți, 16 amperi și 3680 wați.

Menționăm faptul că priza este compatibilă cu Amazon Alexa și Google Assistant și poate fi controlată vocal.  Pentru a crește siguranța, priza include un sistem de protecție pentru  copii și animale de casă.

Nota:

International Version.

Model ZNCZ05CM

Recenzii

Nota 
Alexandru R 2020-10-28
OK

Produs OK. Desi l-am conectat la wifi prin aplicatia MiHome si il vad in Google Home si Apple Home nu il pot accesa din aplicatia MiHome. Nu mi-l vede. L-as schimba cu versiunea zigbee dar nu raspunde nimeni la email-ul de contact

  Nota 
  Costel 2020-05-31
  Excelent

  Excelent calitate

  • 1 din 1 persoane au considerat aceasta recenzie utila.

  Scrie-ti parerea!

  Scrie o recenzie

  Xiaomi Mi Smart Power Plug

  Xiaomi Mi Smart Power Plug

  30 alte produse in aceeasi categorie: