MMANLIGHT2

Xiaomi Mi Motion-Activated Night Light 2

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

54,00 lei

Un iluminat corect este fundamental pentru a putea învăța, citi, lucra și în general, pentru a putea trăi confortabil. Chiar dacă este greu de crezut, simplul fapt de a aprinde o lumină puternică când ne trezim pe timpul nopții ne poate afecta negativ vederea și sănătatea ochilor, pe lângă faptul că este deranjant pentru celelalte persoane aflate în încăpere.

În definitiv, nu este întotdeauna ușor să adaptăm intensitatea luminii la fiecare situație, pentru a ne simți pe deplin confortabil. Ca răspuns la această problemă, Xiaomi a creat Mi Motion-Activated Night Light 2, o lampă de veghe cu dimensiuni reduse care emite o lumină difuză. Lampa include un senzor de mișcare care permite aprinderea automată a luminii, fără să mai fie nevoie să mai apăsăm pe întrerupător.

Funcțiile dispozitivului

Poate cea mai importantă caracteristică a acestei lămpi este senzorul de mișcare. Astfel, lampa se aprinde automat dacă detectează mișcare pe întuneric și emite o lumină difuză care permite utilizatorilor să se deplaseze fără să fie nevoiți să aprindă becul principal care poate emite brusc o lumină prea puternică și deranjantă pentru ochi.

În plus, Xiaomi Mi Motion-Activated Night Light 2 are un design ajustabil la 360 de grade, fiind capabilă să ilumineze dormitorul, holul sau orice alt loc din casă.

În încheiere, menționăm că este posibilă ajustarea strălucirii și intensității luminii, iar utilizatorii pot alege între două nivele de iluminat: unul mai blând,  util pe timpul nopții și unul mai intens, folositor pe timpul zilei. Acest lucru este posibil deoarece lampa este dotată cu un senzor de lumină ambientală care permite reglarea intensității iluminatului în funcție de momentul zilei.

Un stil minimalist și elegant

Senzorilor de mișcare și lumină ambientală, capacității de rotire și reglare a intensității luminii, li se adaugă o ultimă caracteristică, mai puțin practică, însă foarte atractivă pentru utilizatori. Este vorba despre designul minimalist și elegant care reflectă specificul firmei Xiaomi.  Dimensiunile reduse ale lămpii permit poziționarea acesteia în orice loc din casă.

Nu în ultimul rând, această lampă de veghe emite o lumină caldă, cu o temperatură a culorii  de 2800 K, iar timpul de iluminare este de 15 secunde după detectarea mișcării și funcționează cu 3 baterii de tipul AAA. Profită de avantajele acestei lămpi!.

Notä:

Cele 3 baterii AAA nu sunt incluse in cuitie.

INTERNATIONAL VERSION. Mufa europeana.

Model MJYD02YL

Recenzii

Nota 
Cristian P 2020-04-26
Xiaomi Night Light

raport calitate-pret ok

  Nota 
  Florin 2020-04-16
  Haiduc

  Produse de calitate, functionare ireprosabila, livrare rapida

   Nota 
   Elod 2020-03-28
   Excelent

   Foarte dragut si util

    Nota 
    Viorel 2020-02-23
    Multumit

    Excelent. Pretul ideal.

     Scrie-ti parerea!

     Scrie o recenzie

     Xiaomi Mi Motion-Activated Night Light 2

     Xiaomi Mi Motion-Activated Night Light 2

     30 alte produse in aceeasi categorie: