DO-YEELOCK

Xiaomi YeeLock

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

125,00 lei

Gigantul asiatic continuă să lanseze pe piață dispozitive care au scopul de a ușura viața zilnică a utilizatorilor. Xiaomi Yeelock este un mic dispozitiv interesant care permite păstrarea în siguranță a diverse bunuri din casă și birou, fără a avea grija cheilor care se pot pierde ușor. Este vorba despre o yală inteligentă pentru sertare și uși, ideală pentru a proteja obiectele de valoare a utilizatorilor.

Cum funcționează?

Această yală inteligentă dispune de un mecanism electronic care poate fi deschis doar de către utilizator ori de către persoanele autorizate de acesta. Yala poate fi controlată cu ajutorul smartphone-ului, se închide și se deschide prin Bluetooth și este compatibilă cu sistemele de operare iOS și Android. Pentru a controla dispozitivul, utilizatorii trebuie să se afle la o distanță de maxim zece metri. Totuși, prin intermediul aplicației de la Xiaomi, yala YeeLock se poate controla si vizualiza nivelul bateriilor. Viteza de deschidere a yalei este între una și două secunde.

Specificațiile și designul Xiaomi YeeLock

Acest mic dispozitiv se alimentează cu două baterii de tipul AAA și este compus din două părți: în prima piesă, care se atașează pe suprafețe și uși, este integrat sistemul electronic și dispozitivul de închidere, iar a doua piesă, cea de conectare, nu dispune de tehnologie inteligentă. Prima piesă are dimensiuni de 54 mm x 90 mm x 18 mm, iar a doua de 40 mm x 90 mm x 18 mm.

Xiaomi YeeLock are un design de culoare albă, caracteristic fabricantului: minimalist, pur și elegant. Pe lângă aspectul îngrijit, dispozitivul include o bandă adezivă, cu față dublă de 3M care permite aderarea stabilă și rezistentă pe orice suprafață de lemn, plastic, metal sau alte materiale.

Nota:

Cele 2 baterii AAA nu sunt incluse in cuitie.

Recenzii

Nota 
Viorel T 2021-01-21
Tataru V.

Pentru ce am cumpărat eu este perfecta, lucrează bine deocamdată,sunt mulțumit,

  Nota 
  Claudiu 2020-04-04
  Recomand

  Foarte bine

  • 1 din 1 persoane au considerat aceasta recenzie utila.

  Scrie-ti parerea!

  Scrie o recenzie

  Xiaomi YeeLock

  Xiaomi YeeLock

  30 alte produse in aceeasi categorie: