YI-DOMEX

Xiaomi Yi Dome Camera X

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

410,00 lei

Cu ajutorul unei camere de supraveghere poți să îți protejezi casa și pe cei dragi.

Xiaomi Yi Dome Camera X este o cameră de supraveghere smart care furnizează imagini precise și de calitate. În acest fel, poți vedea ce se întâmplă în casă cât timp ești plecat, inclusiv poți supraveghea ce face animalul tău de casă în timp ce ești la serviciu și vei primi notificări dacă se întâmplă ceva ieșit din comun.

Funcții inteligente care garantează siguranța

Gigantul asiatic a dotat camera Yi Dome Camera X cu cea mai bună tehnologie pentru a garanta funcționarea eficientă. În acest sens, camera  poate detecta automat și distinge între fețele umane și animalele domestice, astfel încât atunci când utilizatorii primesc alerte pe telefon, vor știi exact dacă este vorba despre animalul său de companie sau de un intrus.

Camera are un câmp vizual de 360º, cu o rotație orizontală de 340º, rotație verticală de 95º, fiind eliminate astfel punctele oarbe. În acest fel, utilizatorul poate alege opt puncte din casă, precum uși, ferestre și alte locuri în care păstrează bunuri de valoare. Astfel, dacă detectează mișcare, camera va realiza o monitorizare automată a zonelor selectate și va înregistra imagini pe care utilizatorul le va putea vedea pe ecranul telefonului mobil, indiferent unde se află.

Calitatea imaginii și a sunetului

O caracteristică remarcabilă a camerei Yi Dome este calitatea imaginii care dispune de o gamă amplă de culori și interval dinamic larg (WDR), care funcționează cu Full HD (cu 20 de cadre pe secundă și rezoluție de 1080 pixeli). Este important de menționat faptul că această cameră nu furnizează imagini de calitate doar pe timpul zilei, ci și pe timpul nopții.

Alerte instant, siguranță sporită

Camera de supraveghere dispune de un sistem care permite trimiterea instantă a notificărilor prin intermediul telefonului mobil, astfel încât utilizatorul  va știi tot timpul ce se petrece în casă.

Camera oferă posibilitatea de a ajusta gradul de sensibilitate a detectării sunetului sau mișcării. De exemplu, dacă are câine, utilizatorul poate să scadă sensibilitatea camerei și să selecteze opțiunea de detectare a feței umane,  ca să nu primească notificări de fiecare dată când câinele se mișcă sau face zgomot. De asemenea, dacă utilizatorul locuiește într-o zonă zgomotoasă sau în aproprierea cărora se realizează lucrări, sensibilitatea camerei trebuie să fie mai scăzută. În zonele liniștite, precum și în casele fără animale de companie, se poate opta pentru o sensibilitate mai crescută a camerei.  Bineînțeles că decizia îi aparține utilizatorului.

Intimitate, capacitate de stocare și conexiuni

Menționăm faptul că Yi Domo X are un design unic și elegant, iar utilizatorul poate selecta opțiunea de intimitate și camera se va dezactiva automat. Camera de supraveghere funcționează la 128 bits și integrează un sistem de siguranță similar cu cel al băncilor online.

Pe de altă parte, dispozitivul permite stocarea unei cantități mari de informație și este compatibil cu cardurile MicroSD de până la 128 GB.  Pentru a elibera spațiu, utilizatorii pot șterge înregistrările irelevante sau pot opta pentru stocarea în cloud, dacă achiziționează și se bucură de avantajele  pachetului  Yi Cloud Plan Básico.

Nota:

International Version.

Model YYS.3017

Recenzii

Nota 
Valentin 2020-03-23
International Version. Perfect.

Este o camera functionala.

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    Xiaomi Yi Dome Camera X

    Xiaomi Yi Dome Camera X

    30 alte produse in aceeasi categorie: