MIJIA-DWSENSOR

Mijia Door and Window Sensor

Produs nou

Avertizare: Ultimele articole în stoc!

80,00 lei

Mijia Door and Window Sensor

Încă nu știți despre senzorul pentru uși și ferestre Mijia? Este un dispozitiv de securitate Xiaomi multifuncțional. Il poti folosi atat pe usi cat si pe ferestre pentru a evita orice tip de intruziune externa.

Dacă vrei ca casa ta să fie un loc sigur, Mijia Door and Window Sensor este perfect pentru menținerea controlului automat al caselor inteligente.

Il poti folosi si in interiorul casei, pentru ca animalul tau sa nu scape, pentru ca micutul tau sa nu intre in locuri in care nu ar trebui sau sa iti amintesti sa inchida sertarele din bucatarie.

Principalele caracteristici ale senzorului pentru uși și ferestre Mijia

Designul senzorului pentru uși și ferestre Mijia este sobru, simplu și trece neobservat. Este format din două dispozitive mici albe care își fac treaba prin separare și unire.

Noul senzor pentru ferestre și uși Mijia are o tehnologie de înregistrare a deschiderii și închiderii, astfel încât să puteți efectua un control mai complet automat. În plus, noul său senzor de lumină doi în unu vă face să aveți o experiență mai interactivă.

Conectivitate excelentă

Senzorul de securitate pe care Mijia ni-l prezintă de mâna lui Xiaomi, are o conexiune wireless Bluetooth 5.1 BLE și un sistem care permite sincronizarea senzorului cu telefonul mobil.

Aceste sisteme de conectare permit accesul la transmisia vocală a difuzorului Xiaomi Ai care vă va informa automat despre orice activitate pe senzor. În plus, Senzorul Mijia pentru uși și ferestre vă oferă opțiunea de a programa un memento al timpului de închidere.

Instalare fără probleme

Unul dintre punctele forte ale senzorului pentru uși și ferestre Mijia este ușurința sa de instalare, nu sunt necesare instalări sau setari mari. O poți face singur!

Nu ratați senzorul pentru uși și ferestre, vă va face viața mult mai ușoară și vă va ajuta să protejați tot ceea ce contează pentru dvs.

Nota:

Baterii CR2032 este inclusa in cutie.

Model MCCGQ02HL

Recenzii

Nota 
Petrus 2021-12-07
Foarte Multumit

Foarte bun

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    Mijia Door and Window Sensor

    Mijia Door and Window Sensor

    30 alte produse in aceeasi categorie: