YI-HOME3

YI Home Camera 3

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

290,00 lei

Xiaomi, specialist în dezvoltarea celor mai bune tehnologii în fiecare domeniu de activitate, a depus eforturi pentru a crea un dispozitiv util și funcțional pentru a întări siguranța caselor utilizatorilor și pentru a aduce liniștea și confortul în viața acestora. YI Home Camera 3 este o cameră de supraveghere care îndeplinește toate cerințele necesare pentru a oferi o experiență a utilizatorului excelentă. Bucură-te de funcțiile inteligente și ține lucrurile sub control cu ajutorul acestei camere.

Funcții inteligente

Acest dispozitiv primește doar notificările relevante selectate în baza algoritmului avansat AI.  Adică, camera este capabilă să detecteze orice sunet, însă trimite notificări și alerte doar atunci când este necesar. Cum funcționează?

În primul rând, YI Home Camera 3 poate să facă diferența între persoane, animale sau mișcarea unei perdele din cauza vântului. De asemenea, recunoaște sunetele neobișnuite din casă. În acest fel, poți configura camera și să primești doar alertele dorite.

De exemplu, dacă sunt oameni în casă, camera poate fi configurată să notifice mișcările neobișnuite doar pe timpul nopții. Dacă în casă nu se află nimeni sau nu se află decât animalul de casă, camera poate fi configurată să detecteze și să notifice prezența oamenilor, în acest fel pot fi evitate furturile sau alte incidente.

Calitatea excelentă a imaginii

Acest dispozitiv înregistrează la viteză mare de 20 de cadre pe secundă, iar compresia video este de H.264. Aceasta înseamnă că utilizatorii pot obține clipuri video  Full HD de o calitate impresionantă. Imaginile sunt comprimate la o mărime mai mică, în așa fel încât utilizatorii le pot stoca ușor și le pot trimite prietenilor sau membrilor familiei.

Alarme inteligente

Yi Home Camera 3 poate identifica sunete anormale la o distanță de până la 16 picioare. Atunci când detectează sunete, YI trimite imediat un semnal de alertă către telefonul mobil al utilizatorului. În acest fel, utilizatorii vor fi la curent cu orice activitate neobișnuită petrecută în zona supravegheată.

Dacă pleci în vacanță sau pur și simplu nu te afli acasă, poți folosi aplicația Yi Home de pe smartphone pentru a verifica ce se întâmplă în casă. De exemplu, poți supraveghea animalele de casă sau poți vedea ce face bona cu copiii. Alte avantaje ale acestei camere sunt: 

Caracteristici tehnice

Home Camera 3 este compatibilă cu asistentul de voce Alexa și va funcționa cu orice dispozitiv conectat la asistent. De asemenea, cu ajutorul asistentului Alexa, camera poate fi pornită prin comandă vocală și se poate vizualiza în direct transmisiunea. Conectează  camera YI la Noonlight pentru a fi conectat întotdeauna la serviciile de urgență,  fără grija taxării pentru alarme false.

În plus,  clipurile înregistrate după detectarea mișcării sau sunetului sunt păstrate în ordine cronologică. Pe același ecran se pot vizualiza până la 9 camere în același timp. Întotdeauna imaginea este de foarte bună calitate, iar rezoluția video este de 1920 x 1080 pixeli și 20 fps.

Nu în ultimul rând, camera YI Home are dimensiuni de 3.15 x 1.36 x 4.3 inch și cântărește doar 119 grame. Camera are un design atractiv, este de culoare albă, fabricată din policarbonat.

FAQ (Întrebări frecvente)

Cu ce rețele este compatibilă Yi Home Camera 3?

Yi Home Camera este compatibilă doar cu rețele de  2.4GHz. Rețelele de 5GHz nu sunt compatibile.

Orice router poate funcționa pe o bandă de 2.4GHz. Multe routere au bandă duală, adică sunt compatibile atât cu banda de 2.4GHz, cât și cu cea de  5GHz.  În plus, multe routere permit utilizarea ambelor rețele simultan, adică poți vizualiza două nume de rețea pe același router. Verificați configurarea de WiFi pentru a vedea dacă aveți două rețele disponibile. De obicei, canalul de 5GHz se termină cu cifra 5, iar rețeaua de 2,4GHz cu cifra 2, însă tipul rețelei nu se reflectă în numele acesteia.

Pot fi configurate separat notificările pentru fiecare senzor?

Toți senzorii de intrare sunt împerecheați în aceiași aplicație, iar configurarea notificărilor este predeterminată. Nivelul notificărilor nu se poate configura individual.

Cum pot obține acoperire totală într-o cameră?

În general, camerele de supraveghere se poziționează în colțul unei camere, loc din care poate fi optimizat unghiul de vedere. Pentru încăperi mai mari, ca de exemplu o sufragerie spațioasă, noi recomandăm instalarea a două camere de supraveghere pentru a obține o acoperire mai bună. Pentru a controla întreaga casă, utilizatorii pot instala camere de supraveghere în fiecare încăpere și vor obține un sistem de monitorizare complet.

Câte camere Yi Home pot fi conectate într-un cont?

Pentru a asigura o mai bună calitate a conexiunii, vă recomandăm să nu conectați mai mult de 12 camere la o singură rețea WiFi.

Fiecare cameră are nevoie de aproximativ 0,5Mbps de lățime de bandă pentru a se menține conectată.

Orice cameră din contul tău poate fi conectată la orice altă rețea.

O cameră poate fi conectată la un singur cont în același timp.

Mai multe informatii

Pagina oficială a YI Home Camera 3

Nota:

International Version.

Model YYS2518

Recenzii

Nota 
Vasiliu 2020-06-12
Excelent

Aplicatie buna. Imagine buna.

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    YI Home Camera 3

    YI Home Camera 3

    30 alte produse in aceeasi categorie: