YEE-SMFBULB

Yeelight Smart LED Filament Bulb

Produs nou

90,00 lei

Yeelight Smart LED Filament Bulb

Ești un iubitor de vintage? Yeelight Smart LED Filament Bulb este făcut pentru tine. Xiaomi, cu noul său bec inteligent, îți oferă posibilitatea de a te bucura de estetica retro fără a renunța la cele mai noi în domeniul automatizării casei.

Design vintage și tehnologie de ultimă oră într-un bec

Amintiți-vă de stilurile de iluminat din secolul al XIX-lea și obțineți o atmosferă retro cu Yeelight Smart LED Filament Bulb, inspirat din designul faimosului bec Edison, inventat acum 150 de ani.

În ciuda designului său, care nu te va lăsa indiferent, acest bec cu filament Xiaomi nu are nimic tradițional. Are tehnologie LED modernă, unul dintre cele mai mari progrese din ultima vreme.

În plus, oferă conectivitate și control excelente. Perfect pentru o casă inteligentă!

Iluminare personalizată după bunul plac

Obțineți iluminarea perfectă pentru a crea momentul perfect cu scenele de iluminare prestabilite. Daca nu esti convins si vrei ceva mai personalizat, Yeelight Smart LED Filament Bulb iti ofera si posibilitatea de a configura lumina dupa preferinte.

Prin aplicația Yeelight vei face ca iluminatul din casa ta să se adapteze dispoziției tale, instantaneu. Îți oferă posibilități nesfârșite.

Becul cu filament cu o temperatură caldă de culoare de 2700k care poate lumina până la 500lm. În plus, puteți regla luminozitatea în orice ocazie datorită flexibilității mari a luminozității de la 5% la 100% cu o singură atingere.

În cazul în care acest lucru vi se pare puțin, vă puteți programa și Yeelight Smart LED Filament Bulb. Adică îl poți configura în funcție de stilul tău de viață, astfel încât să se aprindă la ora care ți se potrivește cel mai bine sau să se estompeze în timp ce adormi.

Control în mână fără limite

Yeelight Smart LED Filament Bulb de la Xiaomi este compatibil cu platformele majore de casă inteligentă, cum ar fi Apple Homekit, Google Home, Amazon Alexa sau Samsung Smart Things.

In plus, iti permite sa ai iluminarea casei controlata atat in exterior cat si in interiorul ei cu Yeelight

Bucurați-vă de toate beneficiile unei case inteligente cu designul vintage pe care îl iubiți atât de mult cu Yeelight Smart LED Filament Bulb. Și arată o iluminare perfectă!

Nota:

Model YLDP23YL

Recenzii

Nota 
CHARLIE 2021-11-01
VERY GOOD

VERY GOOD PRODUCT. I RECOMMEND IT.

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    Yeelight Smart LED Filament Bulb

    Yeelight Smart LED Filament Bulb

    30 alte produse in aceeasi categorie: