MIJIA-LSENSOR

Xiaomi Mijia Light Sensor

Produs nou

Avertizare: Ultimele articole în stoc!

77,00 lei

Multor persoane nu le place  să rămână în întuneric complet pe timpul nopții și își doresc să dispună de o sursă blândă de lumină care să ilumineze ușor anumite locuri din casă, mai ales dacă au animale domestice sau copii care se trezesc noaptea.

Dacă esti una dintre aceste persoane, Mijia Light Sensor îți poate fi de mare folos. Această lampă dispune de tehnologie inteligentă și se aprinde când detectează mișcare, fără să fi nevoit să apeși pe întrerupător ori să aprinzi lumina din cameră sau de pe hol.

Cum funcționează?

Una dintre caracteristicile cele mai remarcabile ale acestei lămpi de veghe este faptul că nu depinde de priză și poate fi așezată în orice loc din casă. Lampa are dimensiuni reduse, un design atractiv, funcționează cu trei baterii de tipul AA și are o autonomie cuprinsă între 6 și 21 de luni.

Lampa dispune de un senzor de mișcare și se aprinde dacă detectează mișcări. Astfel, dacă te trezești în timpul nopții vei avea automat o lumină difuză și te vei putea deplasa fără să mai fie nevoie să aprinzi lumina principală.

În plus, această lampă poate fi programată să emită o lumină de mai mică sau mai mare intensitate, între 0.7 Lm și 3.8 Lm. Senzorul se activează dacă detectează mișcare la o distanță cuprinsă între 5 și 7 metri și va emite o lumină difuză timp de 15 secunde.

Senzorul este foarte precis, de exemplu, dacă păstrezi lampa aproape de pat, nu se va activa dacă te miști în timpul somnului, ci se va aprinde doar dacă te ridici și mergi câțiva pași.

Notă:

Este compatibil doar cu Gateway 3.

Cele 3 baterii AA nu sunt incluse in cutie.

Model GZCGQ01LM

Recenzii

Nota 
Bogdan 2020-04-03
Super!

Este primul zigbee 3.0 (exceptand hub-ul v3) si functioneaza si cu Aqara hub. Am tinut sa fac aceasta precizare pentru ca in descriere spune ca functioneaza doar cu Mijia hub v3.

 • 1 din 1 persoane au considerat aceasta recenzie utila.
Nota 
Valentin 2020-02-23
Foarte multumit

Se conecteaza instant la hub Gateway 3

  Nota 
  Angelescu 2020-02-23
  Multumit

  Excelent calitate

   Scrie-ti parerea!

   Scrie o recenzie

   Xiaomi Mijia Light Sensor

   Xiaomi Mijia Light Sensor

   Accesorii

    30 alte produse in aceeasi categorie: