YI-OUTDOOR

YI Outdoor Camera

Produs nou

Avertizare: Ultimele articole în stoc!

500,00 lei

Tună sau fulgeră, camera filmează în HD

Există multe camere de supraveghere pentru interiorul casei, însă puține camere sunt capabile să își îndeplinească funcțiile în exterior sau să ofere calitate video și capacitate de stocare  a conținutului. YI Outdoor Camera este una dintre aceste camere de supraveghere, este rezistentă la vânt și ploaie și conferă protecție și încredere utilizatorilor.

Rezistență și vedere nocturnă

Pentru a garanta îndeplinirea funcțiilor, indiferent de condițiile meteorologice sau lipsa luminii, YI Outdoor Camera este dotată cu o serie de caracteristici și specificații foarte interesante. În primul rând, camera este rezistentă la apă, praf și la schimbările din mediu.

În plus,  calitatea video este Full HD, cu imagini de rezoluție înaltă 1080P, cărora li se adaugă o lentilă de 110 grade ce permite vizualizarea clară în toate direcțiile. Camera de supraveghere funcționează atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții, iar tu și familia ta  puteți sta fără grijă, indiferent unde vă aflați. Camera poate fi folosită pentru a supraveghea o casă, o firmă, un solar, o doua rezidență etc.

Acest dispozitiv dispune de vedere nocturnă cu infraroșu de 12.850 nanometri și detectează clar culorile chiar și pe întuneric. Camera înregistrează cu 20 de cadre pe secundă și poate reproduce fluid clipuri video, fără zgomote, iar raza de acțiune este de până la 50 de picioare.

Cum funcționează?

Nu contează dacă îți petreci timpul acasă sau ești în vacanță, poți să stai fără griji, tu și familia ta sunteți în siguranță. Indiferent unde te afli, poți să stai fără griji, tu și familia ta, sunteți în siguranță. Oriunde te-ai afla, poți controla camera de supraveghere de pe smartphone prin intermediul aplicației YI Home: o poți porni, închide, ghida și poți vizualiza imaginile înregistrate. Dacă ai animale de casă le poți supraveghea dacă într-o zi trebuie să petreci mai mult timp departe de casă. Alte avantaje ale camerei de supraveghere sunt:

  • Notificări instant: în orice moment și în orice loc.
  • Vizualizare în timp real și trimiterea la fiecare 6 secunde în YI Cloud a imaginilor înregistrate timp de 7 zile.
  • Selectarea zonelor de control,
  • Alerte inteligente și sistem inteligent de detectare a persoanelor, animalelor domestice și a sunetelor neobișnuite.
  • Poți salva clipurile video de câte ori dorești în YI Cloud CVR.
  • Sincronizare cu Alexa

YI Outdoor Camera este compatibilă cu Alexa Amazon și poate funcționa împreună cu orice dispozitiv conectat la asistentul de voce. De asemenea, cu ajutorul asistentului Alexa, camera poate fi pornită prin comandă vocală și se poate vizualiza în direct transmisiunea.

Caracteristici tehnice

Pentru a face din casa ta un loc mai sigur, Yi și  Noonlight și-au unit puterea tehnologică și au stabilit un sistem de securitate care oferă o soluție pentru toate situațiile de urgență posibile timp de 24 de ore și 7 zile din 7. Astfel, este posibil ca utilizatorii să ceară ajutor serviciilor de urgență prin simpla apăsare a unui buton, fără grija taxării pentru alarme false.

Camera are dimensiuni de 7 x 7 x 4 inch, cântărește 255 de grame și are un corp alb fabricat din policarbonat. Alt avantaj al acestei camere este faptul că funcționează la o temperatură cuprinsă între -10ºC ~ 50ºC, iar rezoluția video este de 1920 x 1080 pixeli HD, la 20 de cadre pe secundă.

FAQ (Întrebări frecvente)

La ce folosește cablul de 3 metri?

Cablul de 3 metri este folosit pentru alimentarea camerei. Dispozitivul se încarcă prin cablul USB inclus în cutie.

Am nevoie de un telefon fix pentru a configura camera sau este nevoie de WiFI?

Această cameră nu funcționează prin intermediul unei baterii, ci prin intermediul conexiunii WiFi. De aceea, este necesară conectarea la rețeaua WiFI pentru a putea folosi camera și pentru a primi alerte.

Această cameră dispune de funcție retrospectivă?

Da, dispune de funcție retrospectivă. Camera înregistrează câteva secunde înainte și după activitatea care a cauzat alerta.

Când cardul SD se umple, camera înregistrează peste clipurile video anterioare?

Da. Atunci când cardul SD este plin, camera va șterge clipurile video anterioare și nu este nevoie să o formatezi manual.

Mai multe informatii

Pagina oficială a YI Outdoor Camera

Model YHS.3020

Recenzii

Scrie o recenzie

YI Outdoor Camera

YI Outdoor Camera

30 alte produse in aceeasi categorie: