MISECCAMERA360

Mi 360° Camera (1080p)

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

200,00 lei

În prezent produsele de domotică fac parte din viața noastră. Aceste dispozitive îndeplinesc o mulțime de funcții și sunt capabile să ne facă căminul mai confortabil și mai sigur. Unul dintre aceste dispozitive este Mi 360° Camera (1080p), o cameră de supraveghere video,  cu imagine de calitate și funcții inteligente.

Funcțiile camerei Mi 360° Camera (1080p)

Foarte multe familii decid că este important să investească în dispozitive cu ajutorul cărora să își protejeze casa, bunurile și persoanele dragi. Înainte, acest tip de dispozitive nu erau accesibile tuturor, însă mărci precum  Xiaomi le comercializează la prețuri avantajoase.

Unul din avantajele  camerei Mi 360° Camera (1080p) este faptul că poate fi conectată la smartphone sau alte dispozitive compatibile ( Android 4.0 și iOS 7.0 sau superior), iar utilizatorii pot vizualiza zona supravegheată (interioară sau exterioară) de pe ecranul telefonului.

În acest sens, trebuie instalată aplicația Mi Home; această aplicație permite crearea unor conexiuni inteligente cu restul dispozitivelor domotice din casă. De exemplu, poți seta alarma să se activeze atunci când camera de supraveghere detectează ceva neobișnuit în casă sau să se aprindă luminile în curte în cazul unui intrus.

Vedere în întuneric

 Nu contează dacă este zi sau noapte: această cameră Mi Home dispune de tehnologie cu vedere nocturnă și poate capta imagini clare și de foarte bună calitate, indiferent de gradul de iluminat. În plus, camera nu emite lumini roșii sau alte semnale deranjante.  Camera are o deschidere a diafragmei f/2.1 pe timpul nopții care permite intrarea mai bună a luminii, precum și infraroșu cu 8 becuri și 940 nanometrii pentru a crește vizibilitatea în întuneric.

Fără puncte moarte

Așa cum indică numele,  acest dispozitiv înregistrează panoramic la 360º. Adică, camera de supraveghere este echipată cu motoare duale care facilitează rotirea în toate direcțiile, în unghi orizontal de 360º și unghi vertical de 96º.

În acest fel, nu vor rămâne puncte moarte sau neprotejate și vei putea observa orice evenimentpetrecut în curte, pe terasă, la intrarea în casă sau în interior. Camera are un design rezistent la șocuri, motorul funcționează silențios și nu produce zgomote deranjante atunci când se rotește. În acest fel, camera poate funcționa toată noaptea fără probleme.

Unul dintre aspectele cele mai atractive este că poți controla mișcările camerei de pe telefonul mobil, astfel încă vei știi ce se petrece în casă, indiferent unde te afli. De asemenea, poți personaliza orarul de rotație și unghiurile de vedere.

Calitatea imaginii și a microfonului

Mi 360° Camera (1080p)  are o rezolutie de 1080 pixeli FullHD, iar imaginile și clipurile video furnizate sunt de calitate excelentă.  Oricum, asta nu e tot, camera mai încorporează și un microfon și un difuzor (funcția Talk back). În acest fel, camera poate fi folosită ca webcam pentru a realiza apeluri video sau videoconferințe.

Capacitate de stocare și alte funcții

Atunci când detectează anomalii, camera va trimite automat un semnal către smartphone sau dispozitivul la care este conectată și va activa o înregistrare de 10 secunde. În acest fel, vei știi ce eveniment s-a petrecut în casă după ce primește notificarea și dacă este cazul, vei avea dovezi că un intrus a pătruns în casă.

Toate aceste informații se sincronizează cu aplicația și vei putea vedea imaginile și înregistrările pe telefonul mobil în orice moment. Dacă dorești să stochezi conținut pe cameră, poți insera un card Micro SD de până la 64 GB.

Ușor de instalat și design atractiv

Acest dispozitiv este foarte util pentru supravegherea și protejarea casei, este ușor și rapid de instalat în orice colț din casă, pe suprafețe verticale (de exemplu, uși sau ferestre) sau orizontale (mobilă, pardoseală, tavan etc) cu ajutorul șuruburilor de la bază. În plus, designul este elegant și minimalist, care se potrivește perfect cu orice stil decorativ. Camera dispune de versiune globală.

Nota:

Model MJSXJ10CM

Recenzii

Nota 
Doru 2021-01-31
Excelenta

Ar fi excelenta o optiune de genul camera sa intre automat in mod sleep daca telefonul se conecteaza pe wifi la o anumita retea. Adica daca sunt acasa, camera sa nu ma monitorizeze. Poate ajunge mai departe catre dezvoltatori aceasta idee. Multumesc

  • 0 din 1 persoane au considerat aceasta recenzie utila.
Nota 
Alex 2020-10-03
Excelent

Instalare usoara Pret bun.

  • 1 din 1 persoane au considerat aceasta recenzie utila.

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Mi 360° Camera (1080p)

Mi 360° Camera (1080p)

30 alte produse in aceeasi categorie: